IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Eläinkunnan saappaatSunnuntai 11.05.2008 20:37

Tässä eräänä päivänä kun krapulassa olin (taas), kävelin pitkin metsäpolkua. Siinä sitten loikki pulu vastaan, eikä tajunnut väistää, vaikka sille siinä ärisin ja ölisin. Taisinpa kävylläkin heittää. Oravat sentään tajuavat mennä puuhun ja kiivetä aina vähän korkeammalle, kun käpy osuu tarpeeksi lähelle. On ne eläimet vain melkoisia veitikoita.

Oli tässä erään nimeltä mainitsemattoman tyttöystäväni syntymäpäiväkin juuri. Annoin jo etukäteen synttärilahjaksi pari CD- levyä, ja kysyttäessä mutisin, että saatan jotain muutakin vielä tuoda, jos tulee ideoita. Noh, ideoita ei sitten tullut, kun ei muistanut ideoida, ja taas sai katsella selkää pari tuntia ja kuulla pelkkää tuhinaa vastauksiksi kaikkiin kysymyksiin.

Eilen olin pitkästä aikaa sekä ottamassa viinaa sivistyneesti sekä verestämässä lapsuuden muistoja (ulkona ryypiskely). Mukana oli viskipullon pohjat, jotka piti juoda, mutta siitäkin jäi vielä liru jäljelle. Oli ihan kivaa kävellä ympäri kylää kavereiden kanssa ja siemailla viunaksia samalla. Ei edes tullut krapulaa.

Nyt on viikon loma, joten Tampereellakin ehtii ehkä tulla jo pikku hiljaa kesä.

Mutta takaisin aiheeseen, eli saappaisiin. Nyt ei kuitenkaan puhuta mistään Kontioista, koska Karhu on hyvää. Eläinkunnan saappaimmat eläimet ovat minun pohdiskeluni mukaan pulut ja kalat. Kuka oikeasti puree matoa, jonka sisällä on koukku?

- Kurkkujen kaveri, kurpitsojen rankaisija - Oronen

PS. Tätä tekstiä kirjoittaessa ei vahingoitettu kaloja, ja samalla juotu olutkin oli Sandelsia.

PPS: Hyvää äitienpäivää. Myös miehille ja niiden aluille. Ja kaikille muillekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.