IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari
Täytyypä aloittaa tämä merkintä "jännä nähdä"- pohdinnolla. Tällä tarkoitan sitä, että jännä nähdä, kuinka miehen käy. Vetelin nimittäin juuri äsken treenien päälle puoli purkkia raejuustoa, jonka parasta ennen- päivä on mennyt umpeen joskus viime viikon puolessavälissä. Maistui niin hyvältä, ettei se nyt voi vaarallista olla. Kuten sanottu jännä nähdä.

Mahtaakohan allekirjoittaneella olla muutenkin jotenkin kieroutunut suhde ruokaan, lähinnä sen pois heittämiseen. Eihän salaatti ole pilalla, jos se on vähän kellertävää, kunhan ei ihan keltaista ole? Eihän koko leipä ole pilalla, jos reunassa on vähän hometta (niissä leivissä oli kyllä menty pitkälti yli viikko parasta ennen päivästä)? Eihän ruoan pilaantumispäivä muutenkaan ole sama asia kuin "parasta ennen", jos ruoka vielä näyttää, haisee ja maistuu hyvältä?

Sitten siirrytäänkin kamelista kumisaappaaseen ja sitä kautta aasinsillalla sammakoihin. Sammakoita on nimittäin ainakin kahta laatua. Pyrin erittelemään ne tähän:

1. Sammakko (lat. Rana Temporaria), joka on Suomen yleisin sammakkoeläin. Koiras on 6–8 cm pitkä, naaras 9 cm. Elävät ja kutevat erilaisissa vesistöissä ja syövät hyönteisiä, etanoita ja ääriolosuhteissa vaikka raatoja. Nuijapää kehittyy noin kymmenessä viikossa sammakoksi. (Wikipedia)

2. Toinen sammakkotyyppi onkin se, joka meitä kiinnostaa, ja jota ei löydy Wikipediasta. Ne ovat nimittäin niitä, jotka tulevat suusta. Tälläisen suusta päästetyn sammakon seurauksena saa yleensä ossakseen vähintään tuimia katseita ja vähintäänkin paheksuntaa. Pahimmassa tapauksessa voi saada vaikka mustan silmän. Vaikka eläinkunnan sammakot ovatkin hiukan limaisia, ovat nämä ihmisen tuottamat paljon inhottavampia. Yksi suusta päässyt sammakko voi niin sanotusti paskoa koko lammikon käyttökelvottomaksi ja sitten onkin hankala selitellä, että kun kurkunpään sulkijalihas on viimeaikoina vähän vuotanut.

Eipä kai lääkäreistä tai sammakoista, saati sitten minun sairaalloisista ruokailutottumuksistani enempää.

- Sammakkoprinsessa Oronen

PS. Liekö jännityksen aiheuttama plasebo, mutta ihan niinkuin mahassa vähän kiertäisi

PPS. Kun muutan omilleni, tarjoan tupareissa pelkkiä vanhentuneita ruokia sammakoilla höystettynä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.