IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Rikkautta, mainetta ja kunniaaTiistai 27.05.2008 20:12

Monta kertaa kuulee jonkun puhuvan, kuinka helppo olisi tehdä miljoonia ja taas miljoonia euroja rahaa. Suunnitelmakin on monesti valmis, mutta silti vain puhutaan, että "Kun tästä pistäisi bordellin pystyyn, vuokraisi tuosta keskustan tuntumasta pienen liikehuoneiston ja palkkaisi pari huoraa, niin johan alkaaisi takatasku pullottamaan. Sivubisneksenä voisi vaikka myydä hiukan huumeita tai vaikka viagraa vanhoille pukeille, joilla ei enää seiso." (Bordellin pitäminen ja huumeiden myyminen on laitonta, enkä suosittele sitä kenelläkään). Tämä oli vain esimerkki, mutta ideana on, että monilla on hieno idea, joka on vain toteuttamista vailla. Ehkeivät suomalaiset sitten ihan niin hirveästi arvosta rikkauksia, että viitsisivät laittaa rahahanat virtaamaan.

Monta kertaa, kun on luettu jonkun rikkaan, kuuluisan ja komean tarinaa, mietitään ettei tuo nyt mikään ihme ole. Totta kai kuka tahansa voi alkaa koodaamaan autotallissaan, kehittää jokin uusi hieno ohjelmisto ja olla kymmenen vuoden päästä maailman rikkain mies. No big deal. Ideana onkin, että pitää keksiä jotain uutta. Siihen ei ehkä jokainen äidin pikku nöyhtäkorva pystykään.

Mutta eipä siinä mitään, paska tulee perseestä, tämä teksti minun sormistani. Ihan sama asia. Eiköhän tämä siis ole tässä ja käyn pyyhkimässä sormeni.

- rikkaista rakkain Oronen

PS. Rahaa on kuin rantarosvolla. Ei yhtä paljon, mutta samalla tavalla hankittua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.