IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Ivaa ja nauruaPerjantai 30.05.2008 22:53

Tänään sitten puran sekavaa mieltäni kohdasta koulukiusaajat. Koulukiusaajathan profiloidaan yleensä henkilöiksi, jotka pönkittävät vain huonoa itsetuntoaan kuisaamalla ja alistamalla muita. Johtuneeko itsetunnon rappeuma siitä, että on pieni penis, äiti ei ole antanut hyvänyön suukkoa tai öisin kastelee sänkynsä. Oli syy mikä tahansa, on aina oltava joku, jolla on kiusaajaakin huonompi itsetunto: kiusattu. Kiusatut ovat yleensä vähän hiiren näköisiä otuksia, jotka pyörivät omissa piireissään ja keskenään uhoavat toisilleen kovuuttaan ja keskustelevat päivän ajankohtaisista aiheista tyyliin: "Vittu, oli muuten makeen näköistä kun tänä aamuna Paavo Pesusieni vittu imi kaikki vedet saatanan lätäköstä!"

Kiusaajat taas ovat mielestään tätä marsukansaa kovempaa sakkia, koska he katselevat pornolehtiä ja hihittelevät niille. Joskus kovien jätkien mukana pyörii myös kovia muijia, jotka jo heti 10 täytettyään alkavat pukeutua ja meikata kuin huorat, polttaa tupakkaa (koska jätkätkin) ja puhua roisimpaa kieltä kuin vanha merikarhu konsanaan. Sitten nämä pahisjengit pilkkaavat fyysisesti heikompia nyhvöjä, jotka tosin saattavat menestyä täydellisiä kovia järkiä paremmin koulussa. Nörtin parempi koulumenestyshän osoittaa vain, että koulunkäynti on perseestä, koska joku on siinä kovaa jätkää parempi.

Tämän päivän kirjoitus on siinä mielessä poikkeavassa linjassa suurimpaan osaan verrattuna, että tässä punainen lanka katkeaa, ja jatkuu keltaisena. Toisin sanoen siirrymme asiasta paskahuussiin.

Tänään on ollut yleisesti ottaen oikein kaunis päivä (omat kokemukset tosin rajoittuvat välille Tampere - Helsinki). Kaunis kelihän on jumalten kehoitus juoda kaljaa. Siispä kun itseni sain väännettyä Tampereelta ihmisten ilmoille, kävin hakemassa valtion lääkekaupasta 6 X KARHU IVA ja pullon kossua, jos alkaa olut janottamaan. Siispä tänään olisi tässä illan mittaa vielä tarkoituksena mennä pussikaljalle, nauttia IVA:a ja naureskella hyville jutuille hyvässä seurassa ilta-auringon laskiessa horisontin taakse ja pahisten ryömiessä siideri- ja keskikaljapulloineen koloistaan. Hyvää kesää teille kaikille.

- Kiusattujen, kiusausten ja oluen ystävä Oronen

PS. Orosia ei kiusattu tätä tekstiä laatiessa. One and only Oronen istui tietokoneen edessä tyytyväisenä olutta siemaillen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.