IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Tyhmiä asioitaTorstai 05.06.2008 05:06

VAROITUS: TÄMÄ MERKINTÄ ON KIRJOITETTU VAHVASSA HUMALASSA JA KÄYTTÄMÄTTÄ KERTAAKAAN BACKSPACE-NAPPIA (LUKUUN OTTAMATTA OTSIKKO JA TÄMÄ VAROITUS)

Eli aihrrna on, miksi ihmisrt tekevät tyhmiä sdioits. Tietysiti asia pitää aloitta pohdiskelulla siitä, mitkä ovat tymis' asiaoita. Jokaisen mielestä ehkä jokin muu asia on tyhmiä kujin toisen. Kyse ob sius täysin subjeks
tiivisesta asiasta. Jonkun ietlesta voi olla tynmää lajitella roskia, toisen mielestä taas heittää vain kaikka paska kaatopaikalle.ö Toisin saonoen se, ikä on toisen mielestä tyhmää, voi olla toisen mielest ä aino a järkevä toimintatapa.
Oretaan nyt vaikka esimerkiksi tekstin kirjioittaiminen tukki humalassa ilman että korjaa tekstiään ollenkaan. Jonkun mielestä se voi olla aiaka tyhmä temoou, minun mielestäni se tuntui täss än nimenomaisessa hetkessä mahtavalta idealta. Juuri tämä kuvadtaa sitäm , mitä tyhmät asiat ahja ideat oikeasiti ovat. Ne voovat vain ideoita, jotk a ovat toisten mielestä ihan sairaan hyviöm nutta toiset eivät vain ymm'ärra, mitä hienoa niissä on.

Jos joku kehtaa väisttä että minun oli turha kirjoittaa täll'onen tekdti humalassa, olkoon hän väärässä, koska minun humalaisen mieleni mukan tämä oli ainvan helvetin hyvä ideä. Vähän lyhyeksi häi, mutta haluan nukkumaan.

- Huonojen ideoiden ja paskojen aatosten insinööri Oronen

PS. Toivottavasti joku edes Nikon tutuista osasi kertoa Nikolle, mitä ylhäällä lukee.
PPS. Allekirjoitus ja jälkikirjoitukset ovat korjattua tekstiä. Öitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.