IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Mihin kaikkeen kesä onkaan syypää?Keskiviikko 13.08.2008 20:49

Monihan ajattelee, että kesä on mukava vuodenaika, kun on lämmintä, lomaa ja pääsee grillailemaan. Kesässä on kuitenkin myös piirteitä, jotka eivät olekaan niin ruusuisia. Tiedän että tämä voi olla tosille yhtä arka paikka kuin se, että väittäisi Äiti Teresan käyttävän stringejä, mutta koittakaa tiukkapipoiset ystäväni kestää.

Ensinnäkin kesä ja sen mukanaan tuoma loma aiheuttaa monille ihmisille pintä painonnousua makkaran syönnin vuoksi. Mutta painonnousu ei ole mitenkään paha asia siihen verrattuna, kuinka paljon ihmisellä on aikaa ryypätä. Ja kännissähän ne kaikki "parhaat" ideat aina tulevat. Vaikken mitään tilastoja ole nähnyt (enkä haluakkaan niitä todistamaan että olen väärässä) uskallan väittää, että kesälomien aikaan tehdään muun muassa enemmäni ilki- ja väkivaltaa, kuin pimeinä talvi-iltoina, jolloin kukaan ei viitsi lähteä liikkeelle kotoaan vaan juo sitä lämmintä kaakaotaan telkkarin edessä.

Kesällä myös sattuu varmasti liikenteessä useita onnettomuuksia pelkästään sen takia, että kuljettaja on vahdannut hyvää persettä hetken liian kauan ja sitten jo rytisee. Ei siinä mitään, minun mielestäni se on jokaisen ihmisen oikeus pukeutua miten haluaa, mutta minä syytänkin tässä Suomen kesää siitä, kun se pakotta ihmiset kulkemaan vähissä vaatteissa.

Ja sitten lähimpänä omaa sydäntäni ja varmasti monen muunkin allergisen ihmisen: kasvien kukinnat ja siitepölyt. Tosin niistä joten kuten selviää lääkkeillä, mutta ei se silti kivaa ole.

Onneksi kohta tulee taas talvi ja pakkaset. Suomalainen luonteenlaatu pääsee taas elementtiinsä, eikä ulkona ole enää ylimääräisiä virikkeitä vetämässä huomiota pois olennaisesta: jurottamisesta!

- OOO kesän lapsi Oronen OOON

PS. Ei se kesä oikeasti niin perseestä ole. Vituttaa vaan kun se loppuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.