IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Mitäs tässä, ritari ässä!Maanantai 29.09.2008 02:05

Solis taas moro kaikille teille rakkaille päiväkirjani lukijoille (tai siis päiväkirjalle, koska eihän tätä kukaan lue, koska toisten päiväkirjan lukeminen on rumaa). Tänään on ollut hiukan ristiriitainen olo.

Päivä alkoi huonosti jo oikeastaan eilen, kun täytyi vääntäytyä koululle. Mikäs sen mukavampaa, kuin jättää tyttöystävä ja kaverit ja lähteä istumaan tyhjänpanttina koululle tekemään ei mitään. Melkein yhtä kivaa kuin paskan syöminen (ei se niin kauheaa ole, kuin kuvittelisi... kai). Junamatkalla oli kyllä kiva rentoutua pirteän death metallin parissa (http://www.myspace.com/ajattara) ja samalla torkkua. On hyvät unet taattu.

Noniin, eli olin siis päivän tuossa koulun päivystyksessä homehtumassa ja sneppailemassa* kiveksiä. Päivän kohokohtanahan oli tietysti ählämipizzan tilaaminen. Pizza oli hyvää ja täyttävää, kiitos kysymästä.

Mutta sitten siihen ristiriitaan, josta jo tyylikkäässä johdantokappaleessani salaperäisesti ja -myhkäisesti mainitsin. Ollut koko päivän vähän sellainen olo, että tekisi mieli kauheasti riehua ja treenata, mutta sitten on kuitenkin aivan vetelä olo. Tosin syynä saattaa olla pilaantunut maito, jota otin kunnon kulauksen ja vasta nielemisen jälkeen tajusin että sehän maistui pahalta. Näin se varmaan spermankin kanssa menee...

Tullut tässä mieleen, että olisi kiva päästä kokeilemaan tätä uutta "Simssiä" eli Sporea. Olisi jännä luoda omaa elämää, ja tutkia, onko mahdollista ruokailla ulostaa samasta onkalosta, jonka kautta hoidetaan myös lisääntyminen, näkeminen ja johon eliö kerää talviruokavarastonsa. Minun tekemässäni maailmassa ei olisi epätasa-arvoa lajien kesken, koska kaikki todennäköisesti kuolisivat sukupuuttoon.

-Ässistä tässä olevaisin Oronen

PS. *Sneppailu= terävä "isku" etu- tai keskisormella, jonka saat aikaan, kun jännität sen peukalon taakse ja ensin jännität sen iskuun ja sitten vapautat peukalon takaa.

PPS. Ei minulla oikeastaan mitään asiaa ollut, teki vain mieli vähän näppäillä.

PPPS. Miltähän näyttää kaksi riviä T-kirjainta... I just wonder. Arvatkaas mitä seuraavaksi tulee!
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

PPPPS. Kaikki jotka arvasivat, nostakoon käden pystyyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.