IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Orosen joulukalenteri, Luukku 4Torstai 04.12.2008 18:10

"Saako saippuasta tehdä simasykkyröitä?" Simo kuuli kimeän ja möreän äänen kysyvän takaansa, ja havahtui haaveistaan. Äänet jäivät jotenkin soimaan hänen päähänsä. Simo katsoi taakseen, ja huomasi siellä seisovan ison violetin miehen. Vai oliko se kenties nainen? Olikohan se ihminen ollenkaan? Mikä vittu se oikein on?!
"Mikäs pekhele she sinä olet?", kysyi Simo.
Olento vastasi: "Olen mielikuvituksesi tuote, mutta jos haluat, voin repiä pääsi irti ja kuolet. Kuolinsyy on tosin viinasta johtuva sydänkohtaus, mutta lopputulos on sama."

Simoa pelotti. Mielikuvitusta tai ei, tuosta peikosta on päästävä eroon. Simo otti jalat alleen ja lähti karkuun.

Mukavasta toimistotyöstään tupakkatauolla oleva sihteeri Hilla Jukola katseli ihmeissään, kun katua pitkin juoksi resuisen näköinen mies. Kaikesta päätellen humalassakin vielä, koska tämä kaatuili ja juoksi sen verran leveästi, ettei jalkakäytävä oikein tahtonut riittää. Onneksi oli päivä, eikä mies onnistunut aiheuttamaan onnettomuutta autotiellä välillä käydessään. Vaikka Hillaa nauratti miehen toilailu, tunsi hän samalla myös sääliä tätä kohtaan. Miehen tullessa lähemmäs Hillaa kuitenkin alkoi pelottaa. Miehen silmistä näytti paistavan aivan aito kauhu. Mies näytti sitä paitsi juoksevan suoraan häntä kohti. Mies pysähtyikin hetkeksi Hillan kohdalle ja sopersi jotain jokun hidastamisesta, tönäisi Hillan keskelle jalkakäytävää ja jatkoi juuoksuaan. Hilla ihmetteli, että mikä pitää pysäyttää, ja mitä mies juoksi karkuun. Ihmetys kuitenkin lakkasi, kun hän yhtäkkiä huomasi edessään kahdella jalalla seisovan violetin hirviön. Hirviön, jolla oli lyhyt norsun kärsä, pitkät linnun jalat ja leijonan käpälät. Kärsänsä alla hirviö lipoi huuliaan ja maiskutteli suutaan.

Hetken kuluttua Hillan esimies tuli etsimään Hillaa, mutta ei löytänyt kadulta muuta kuin hänelle tutuksi sekä ulko- että sisäpuolelta tulleen minihameen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.