IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Orosen joulukalenteri, Luukku 8Maanantai 08.12.2008 20:56

Vartijat veivät Simo-poloista kohti takahuonetta ja varmaa krapulassa kuolemista kohti. Simopa ei jäänyt neuvottomaksi, vaan kutsui yliluonnollisen ystävänsä apuun. Mutta mitä nyt? Krapulakeijua ei näkyntkään missään! Tällä hädän hetkellä, jolloin sitä olisi oikeasti tarvittu pelastamaan miespolo omalta mielikuvitukseltaan, sitä ei ollutkaan enää missään.

Simo huusi, potki ja raivosi. Hän ei halunnut mennä takahuoneeseen, hän ei halunnut odottaa poliisia, hän ei halunnut mennä putkaan, hän ei halunnut nukkumaan. Simo tahtoi nähdä Hulkon nyt! Vaikka Simo oli kännissä, kuin silakka viskipullossa, hän ei silti ollut tyhmä. Hän kehitti juonen, jolla onnistui ainakin viivyttämään laitokselle lähtöä, ja pääsisi näkemään ystävänsä ja ihmiskehon oikut tuntevan Tomin.

Simo oli toki ennenkin ollut putkassa, ja joskus niinkin huonossa hapessa, että yö oli tullut vietettyä sairaalan pedillä. Siihen hän nytkin vetosi. Hän lausui vartjoille, että hehän voivat aivan yhtä hyvin poliisia odotellessa käydä arvioituttamassa hänet Hulkolla, jotta poliisin ei sitten tarvitse kuin kärrätä hänet pahnoille koisimaan. Vartijat nielaisivat syötin syvälle kiduksiinsa, ja lähtivät retuuttamaan Simoa kohti hissiä. Matkalla Simo oli näkevinään ikkunan takana vilauksen violettia saparoa.

Hissimatka tuntui ikuisuudelta. Simo laski kerroksia, jotka lipuivat ohi hiljalleen. Mitä ylemmäs he pääsivät, sitä hitaammin aika tuntui kulkevan. Yhtäkkiä aika kirjaimellisesti pysähtyi. Simo alkoi ensin ihmetellä, kun hissin numerot eivät enää vaihtuneet. Vai olivatko he jo perillä? Jos he olivat perillä niin miksievät ovet auenneet. Mikseivät vartijat ihmetelleet sitä, etteivät ovet auenneet? Vartijat. Ne eivät muuten enää puristaneet Simoa. Hän vain roikkui vartijoiden varassa, mutta ne eivät varsinaisesti tuntuneet tekevän mitään. Aika oli pysähtynyt. Niin tolkuttomalta, kuin se Simonkin mielestä tuntui, niin pakko se oli uskoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.