IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari
Aina joskus johonkin aikaan vuodessa jotkin sopulit lähtevät vaeltamaan. Sopulien vaelluksella ei varsinaisesti taida olla muuta päämäärää, kuin päästä perille. Sellaista paikkaa ei vain monelle pikku karvaturrille ole, kuin perille. Siispä tuhannet söötit, hellyyttävät pikku karvapallerot juoksevat alas kallioilta tyrskyvään mereen. Jos olisi katsomassa tätä tapahtumaa, voisi nähdä kuinka niiden nappisilmät tajuavat putoavansa varmaan kuolemaan. Ensimmäinen kolahdus kallioon rikkoo eläimeltä varmasti luita, kuten seuraavakin ja sitäkin seuraava. Lopulta eläin päätyy mereen ja jos on vielä hengissä, hukkuu sinne.

Miksi nämä sopulit sitten tekevät niin? No siksi, että niitä alkaa olla liikaa yhdellä alueella, ja populaatiota pitää pienentää. Jos myös ihmiset ajattelisivat näin, olisi meri pian täynnä mätäneviä raatoja, jotka haisisivat melkoisen pahalta.

Meressä asuu kuitenkin kaloja, joiden kotiin ei sovi mennä miljardin ihmisen hukuttautumaan, vaan niille pitää antaa rauha loiskutella vettä ja kutea. Samalla tavalla tarvitsevat ihmiset paikan, jossa saa löhöillä ja kutea.

- Omaan kotiin odottava Oronen

PS. Mitä vittua? Ei auringonkukat kuki talvella!
PPS. Sitä voi kokeilla kesälläkin laittamalla auringonkukan siemeniä pakkaseen.
PPPS. Jos joku kokeilee, niin voin julistaa Galleriassa epäviralliseksi vuoden idiootiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.