IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari
Moro!

Oon ammatti koululainen ja mulla on ongelma. Mulla on nyt sapatti vuosi menossa amatti koulusta ja en saa kelalta opinto tukea. Mul ei siis oo rahaa kovin paljo ja tarvisin vähän rahaa. Kumpa näkisitte mut kierimässä itse säälissä niin ymmärtäisitte kuinka paljo mä tarvin rahaa.

Mitää ongelmaa mul ei oliskaan jos amiksessa ei olis nii vitu vaikee ja raskas opiskella. Mä alotin siis opiskelun joku puol toista vuotta sitten eli syksyllä vuonna 2007. Ekaks tuntu ihan jeppikseltä opiskella ku ekana päivänäki vaan kierrettii koulua ja katottii mis o ruokala sunmuut. Sit toisena päivänä alettii jo puhuu jostai opiskelusta. Mä en menny ainakaan sinne auto linjalle mitää vittu opiskelee vaa et mä saisin ammatin ja tienaisin vitusti enemmä ku joku lukio hintti joka vaa lukee ja opiskelee.

Sit mä kuiteki aatteli et se varmaan kuuluu tähä alkuu jotai kerto laskuja ja aakkosia luetella. Aattelin et tää o joku vitu kovuus testi ennen ku sen ammatin sit saa ku nää asiat oli kuiteki jo ylä asteella iha vitu vaikeita.

Ehdin jo ostaa ittelle oman tojota korollan ja siihe karva nopat tausta peiliin roikkuun et olisin aito ammatti koululainen. Kuulin vaa kavereide sanova ettei amis oo amis jos sil ei oo itteää vanhempaa korollaa. Ostin sitten vuoden 84 tojotan ja lähdin ajelee ja ajoin myös pillu rinkiä kaveri porukalla kylän raitilla kaasupohjas.

Sit meil koulus alko mennä aina vaa paskemmi ku alettii puhuu jostain vitu renkaide vaihtamisesta ja tuuli lasin pyyhkijöistä. Jouluna mä olin jo täyttäny 23 ja kuulin mun syntymä päivänä että mun tyttö ystävä seija on raskaana ja sen tarvis jättää sen takii varmaan ens vuonna seiska luokka kesken. Sit tuli viel poliisi natsi paska ja sano että mun korolla on muka jarruton. Vittu eihä sitä jarruu tarvi ku o ratti mies niinku mä. Poliisi natsi paska kuiteski vei korollasta rekisteri kilvet ja sano etten mä saa enää ajaa sillä ja sitte se anto vielä sakkoja joita en oo voinu maksaa ku ei oo rahaa ku piti ostaa korollaan miselin ukot katolle. Sitten mulle tuli masennus ja me erottii seijan kaa pitkän suhteen jälkeen. Nyt sen mutsikin valittaa jotain et olisin muka sekaantunu ala ikäsii mut mun mielestä 13 vuotta vanha on jo nainen ja voi tehdä itse päätöksiä.

Sitten mul kävi siis koulu liian raskaaks ku siel alettii vittuilee ku en tienny mikä o vaihde laatikko. Vitustako mä tiän aattelin et se o joku vaihde kepin päähä laitettava säilytys laatikko johon voi laittaa vaikka sätkä vehkeet. Oon nimittäin nähny pilteemas tosi hienoja semmosia. Lopetin koulun ja alotin sapatti vuoden ammatti koulusta ku oli liian raskasta. Ja nyt tarvin rahaa et saan korolan kilvet takasin katsastus konttorilta.

Rahaa mulle voi laittaa tili numeroon 424782-84888. Lähetä tää viesti ainaki kuudelle toista kaverille tai ihmisille muuten niin saan paljon rahaa.

- Amiksia ja itseään kiertävällä kirjeellä avustava Oronen

PS. Yritä näppäillä tilinumero kännykkään ennakoiva tekstinsyöttö päällä
PPS. Jos haluaa laittaa kirjoittajalle rahaa niin sen voi tehdä tilinumeroon 149150-42849

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.