IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Vaatteet ne miehen tekevätMaanantai 30.03.2009 16:34

Vanhan sanonnan mukaan vaatteet tekevät miehen. Olisihan se tietysti nykyiseen maailmanmenoon tottuneelle jokseenkin outoa, jos esimerkiksi äidin pikku Jaakko pääsisi ripiltä päällään verkkarit, huppari, lenkkarit ja Hondan lippalakki. Mutta onko Jaakko sittenkään enempää mies puvussa kuin ilman, siinäpä pulma. Mielestäni Jaakko puvussa on kuin räkättirastas johon on liimattu fasaanin sulkia. Eivät Jaakon finnit ja pahanhajuiset kainalot siitä mihinkään katoa, vaikka hänet mustaan ja valkoiseen puetaankin ja pappi antaa hänelle kuivan viiniin kostutetun leivän syötäväksi. Ei, Jaakko on se sama räkänokka edelleen.

Mietitään nyt vaikka oikeasti miehekkäitä miehiä, supersankareita. Olisiko Teräsmies yhtään sen huonompi sankari ilman sinisiä trikoita ja niiden päälle vedettyjä sinsiä alushousuja. Pysyisikö Peter Parker huonommin seinässä kiinni, jos hänellä ei olisi Hämähäkkimiehen punaista asua. Ei tietenkään. Naurettavat asut on puettu näiden normaalista pulliaisesta edukseen poikkeavien ihmisten päälle vain, että he jäisivät paremmin mieleen ja heidät tunnistettaisiin toisistaan. Eipähän tule sitten riitaa, että paineleeko kadulla nyt Batistinifarkuissa Ihmeneloset vai Aku Ankka veljenpoikineen.

Jos vaatteet eivät tee miestä, niin eivät kyllä naistakaan. Tiettyyn äänekkääseen siiderinlipitykseen, liialliseen meikkaamiseen ja kaikkien vihan kohteeksi joutumista laskuhumalassa valittavan kansanryhmän mielestä vaatteet tosin ilmeisesti tekevät naisen. Se, että vaatekuvaston mallin perse näyttää hyvältä niissä XS-koon farkuissa ei välttämättä kuitenkaan tarkoita että se sipseillä ja Ofelialla turvotettu laardikasa kenkälusikalla sullottuna niihin samoihin housuihin näyttäisi aivan samalta. Uutiseksi kaikille maailman pissiksille: se ei ole kovin seksikästä. Tuloksena tästä varmasti tuskaa ja hikeä tuttavasta sullonnasta on näky, jota voisi verrata siihen, että yrittää tunkea asiaan vihkiytymättömästi makuupussia suojapussiinsa: pussukka (farkut) ovat muodoton pyöreä mötikkä ja kaikki mikä ei mahdu sisälle tursuaa valtoimenaan yli. Eikä se makuupussi sinne mahdu vaikka kuinka sulloo, aina jää jotain roikkumaan ulos jenkkakahvoina.

- Vaatteiden alla miehekkäästi alasti oleva, lissujen liian kireitä farkkuja ja kylki-ihroja kuvoksuva, supersankareiden henkilökohtainen kaveri, Oronen

PS: Bätmän ja Rautamies ovat poikkeuksia. Heillä vehkeet on viimeisen päälle, mutta sisältä on pelkkä tuhnu

PPS: Tätä kirjoitusta älköön kukaan tulkitko kiihoitukseksi pissaliisojen halveksittavaa kansanryhmää kohtaan. Eipä heistä kukaan muutenkaan kiihoitu.

PPPS: Jos joku tästä alkaa valittamaan, muistakoon vanhan viisauen: Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

PPPPS: Ylihuomenna on muuten aprillipäivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.