IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Elämää ja erotiikkaaPerjantai 15.05.2009 18:14

Elämässä pitää olla erotiikkaa, ilman sitään mistään ei tule paskaakaan. Erotiikkaa elämään tuo monilla vastakkaista sukupuolta edustava henkilö, joillakin samaakin sukupuolta oleva ja toiset taas turvautuvat ihmiseen (tai eläimeen), jonka sukunimi on .jpg.

Ilman erotiikkaa elämä on täysin ilotonta, mikä oivalletaan myös Juha "Watt" Vainion kappaleessa, joka on saman niminen kuin otsikko. Siinä päähenkilö vasta haudan partaalla ymmärtää, mikä on tärkeintä elämässä.

Ihmiset, jotka elävät elämäänsä elämättä ja ilman erotiikkaa ovat toisinaan säälittäviä. En itse voisi kuvitella eläväni elämääni ilman minkäänlaista erotiikkaa ja mielen virikettä. Ilman minkäänlaista arjen iloa ihmisestä tulee perussuomalainen alkoholisoitunut vaimionhakkaajamököttäjä, joka tekee vain töitä ja juo viinaa.

Omassa arjessani jaksan innostua päivittäin tyttöystäväni tisseistä ja perseestä ja kertoa siitä hänelle. Joskus minusta, ja uskon että hänestäkin, tuntuu siltä, että intoni on kuin lapsen into jotain käsittämätöntä ja kummallista, kuten saippuakuplia, kohtaan. Mutta vaikka intoni on lapsenomaista, uskon, että siitä saa erotiikkaa elämään.

Ilman erotiikkaa elämä maapallolla kuolee. Jos kukaan ei halua toista, ei kukaan myöskään saa toista. Silloin hedelmöityksien määrä romahtaa, ja ei enää synnyt uusia ihmisiä. Ihan siitä ei ole kysymys Arto Paasilinnan "Ihmiskunnan loppulaukka" -kirjassa, mutta kannattaa lukea silti.

- Eroottinen Eros Oronen

PS. Paneminen on kivaa (jotkut kutsuvat myös rakasteluksi).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.