IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Hieno, ihmeellinen kuolema!Lauantai 04.07.2009 02:16

Kukapa ei haluaisi kuolla. Moni suuri taiteilija on noussut suosioon vasta kuolemansa jälkeen, kun ihmiset ovatkin tajunneet, ettei sitä enää olekaan. Tämä meidän viimeisin tupakkalakkoon mennyt artistimme oli tosin jo eläessään suosittu, mutta kuitenkin jokseenkin retuperällä.

Kuolema tulee kaikille, ihan niinkuin kaikkien kuninkaasta orjaan on käytävä paskalla. Toisten kuolema on vain surullisempi asia kuin toisten. Jos esimerkiksi Frederik yhtäkkiä kupsahtaisi, pidettäisiin pubeissa ympäri maata hiljaisia hetkiä ja laulettaisiin Volgaa tippa linssissä, mutta jos esimerkiksi meikäläinen heittäisi lusikan nurkkaan, tuskin kovin moni olisi pahoillaan. Jos täällä on joku niinkin ilkimielinen, että on lukenut näitä kertomatta minulle siitä ollenkaan ja tuntee minut ainoastaan näiden tekstien perusteella, voisi hän olla jopa iloinen kuolinilmoituksestani.

Toisaalta jos teksti on niin paskaa, että on iloinen kirjoittajan kuolemasta niin miksi pitää lukea. Sama koskee Radio Novaan. Kaikki sanovat sitä paskaksi kanavaksi, mutta silti sitä kuunnellaan. Jos se on paskaa niin pitäkää sitten mielummin radio kiinni. Autossa on mahdollista myös keskustellakin. Kotonakin radion kuuntelun sijasta voi kaivaa esille vaikka Kimblen, saatana. Siinähän näpsyttelette nänniä keskellä lautaa ja yritätte saada nappulat kotiin.

Ihmiset eivät vain oikein nykyään enää osaa tehdä mitään yhdessä. Istutaan vain jossain vitun sinisessä Galleriassa ja vuodatetaan sydämen tuntoja päiväkirjaan, jota kuitenkaan kukaan ei koskaan lue. Toisaalta eiköhän päiväkirjan tarkoituskin ole juuri olla oma yksityinen vuodatuspaikka. Paitsi minulle. Minä olen myynyt sieluni ja tunteeni tälle siniselle ruudulle, mikä tekee minusta yhtä halveksittavan kuin Johanna Tukiaisestakin. No ehkä vain puoliksi yhtä halveksittavan.

Mikä helvetin järki on olla julkkis vain julkisuuden takia. Julkkikset ovat yleensä julkkiksia, koska ovat hyviä jossain. Tukiainen ei ole kovin hyvä missään, paitsi olemaan ruma läski ylimeikattu lehmä. Senkin se tekee päin persettä, kun yrittää kuitenkin olla jotain tosi seksikästä. Ei saatana... Toiset sentään ovat tehneet jotain ansaitakseen näyttävät ja koko maailmaa kiinnostavat hautajaiset. Toiset taas tekevät kaikkensa ansaitakseen tulla upotetuksi Suomenlahteen kaikessa hiljaisuudessa.

- Julkeasti julkisia julistuksia julkkiksista julistava Juhlallinen Oronen

PS. Jacksonin ansioksi luettakoon, että vaikka oli musta, ei tehny hiphoppia eikä hinttipoppia.
PPS: Se oli tosin liitulaku, eli oli ehkä tietoinen pesäero.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.