IRC-Galleria

150407Maanantai 16.04.2007 02:39

18:28:16

Vakavalla naamalla


Ärsytys.................

Ärsytys tuli. *huoooks*

Ärsytys meni. *surullinen Humphrey Bogart -hymy*

ÄRSYTYS tuli TaKaS! :-|

Siinä summa summarum tästä viikonlopusta.

Joo. Elikkäs nyt tulee se selitys osa missä selviää mitä tuolla ylempänä tarkoitin. Ärsytys meni ku sain tehtyä jotain perjantaina illalla/yöllä lauantaita vasten ja oli tekemistä eilen ja tänään.

Tänään ku tultiin kotia niin *sHB -hymy tähän kans* otin kolmen tunnin päiväunet. *tähän kans*Unessa oli mukavaa olla. Herääminen oli perseestä. Otti päähän ja pahasti. Nyt vähä lievemmin, tai eri tavalla, tai jotain. Mutta silti. Tämä on onneksi ainakin tällä hetkellä tällaista... :'-( ärsytystä, ei >X-@ ärsytystä. Nih. End of this story until tomorrow.


15.04.07 18:34 <sann4-> tää oli kiva päivitys. semmonen edellisiäki sekopäisempi, eli itsehän en tajunnut hevonvit... mitään. ;) mutta noin niinku vakavasti ottaen, mää oon kovasti sitä mieltä että ärsyyntyneenä ihminen on parhaimmillaan. sillon kaikki mikä tulee ulos, on aitoa. itellä ainaki. eipä muuta.


23:39:50

Teemu kiva, Pauli tylsä


Kiva oli muun muassa (no joo joo, hei, siis tämän kertomiseen vielä riittää pokkaa, olis muitaki henkilöitä joista vois mainita, mutta olen hiiri, juusto on hyvää. Piip, piip, skviik) se kun Teemu tuli Kesikselle ja sai kerrankin aika rauhassa vaihdella joitain pieniä ajatuksia. Pienet ajatukset on kivoja, ainaki tänään, ainaki nyt. Jos ajattelee jotain isompaa nyt, mieli mustuu heti. Tai vähän riippuu siitä mitä ajattelee. Ehkä. Ikävä......... No heti näytti käyrä nousevan. Auts. Sattuu. Ehkä mä vaan nyt lopetan, en nimittäin voi nähtävästi allekirjoittaa seuraavaa lausumaa: "Ikuisesti pessimisti, onnellinen realisti, ei koskaan tarvi pettyy mihinkään. Ikuisesti pessimisti, onnellinen realisti, ei tarvi alkaa itkee elämää". Kovasti kyllä yritän, mutta erään toisen laulun sanoin, kun olen yksin, jäljelle jää vain pelkkää tyhjää. Tällaisia pieniä ajatuksia ennen nukkumaan ryhtymistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.