IRC-Galleria

Joo. Elikkäs pelin loppuun päästiin eilen. Tänään täytyy kirjuttaa kahessa osassa tämä loppuun eniveis...

Nii. Elikkäs sitte lähettiin taas sisälle Honkamajalle enemmän tai vähemmän yhtenä kappaleena kukin tahollaan.

Menin sisälle ja alon heittämään herjaa siinä sitte Sallan ja kumppaneiden kans (koitin olla väliin tasapuolinenki, enkä vaan Sallan kans pelkästään heittäny huulta), huomasin, että Pasila oli hyvin levinny kaikkien keskuuteen. :P

Joooooo... Tuota. Sallaa sitte koitin saa'a avautumaan vähä siitä ongelmasta mikä sillä oli päällä, jonkin verran se onnistuki, muttamutta, se nyt oli vähä köyhä homma minunki mielestä. Ku selvittämällähän ne solmutki aukee. :p

Nyt tuntuu tulevan vähä vähemmän tekstiä ku eilen näemmä ku siinä oliki sitte jo parin tunnin ohjelma.

Nii. Tuota siis harrastin tyttöjen saunavuoron ajan ja sitte koitti aika jollon pojat pääsi saunomaan. Oliiko vähä köyhä sauna verrattuna niihin pukeutumistiloihin ja todettiin, että rakennus on vajonnu, mutta ovet on suorassa, ihan hyvä sinänsä se sauna kuitenki, hyvät löylyt sai ja kaikkee, mutta odotukset oli ehkä vähän korkeella realismiin nähden. Sitte mietittiin, että nää suihkutki on vähä mielenkiintoset, ku... No, käykää ite testaan...

Joo. Saunasta veks. Siinä sitte huomautin Aholle, että ehkä kannattaa virutella nuo koivet ennen ku menee sisälle... :P Siitähän tuliki mielenkiintonen projekti.

Lätyn paisto! Tein taas tavalliset, eli en paistanu omia lättyjäni, noin perinteitä kunnioittaen, ku en oo ennenkään leirillä niin teheny, niin aattelin sitte kunnioittaa sitä perinnettä.

Sitte jatkoin taas Sallan kans jutustelua, ku sillä (sulla) nyt ei todellakaan siis näyttäny olevan mieli mitenkään korkeella. En voi sanoo, että itellänikään mitenkään mahottoman korkeella oli mieli, mutta enemmän ku viimmesen kahen viikon aikana yhteesä sitä ennen oli ollu. :P Että ei menny verrattaen huonosti mulla siis ja ku tiiän mitä se on, ettei oo hauskaa, niin omalla tavallani koitan sitte asiaa auttaa aina ku voin.

Iltanotski sisällä... No, siitä nyt ei sen enempää, ku että lauleltiin ja sketsejä esiteltiin (vihantilaiset + Kati) ja ja ja... :) Niin. Siinä se sitte loppu pikkuhiljaa ja tuli yleisen jutustelun vuoro ennen nukkumaanpanoa/menoa. Jotenki tuntuu taas siltä, että sanon tähän väliin, että Juttelin taas vähän Sallan kans, usiamapaanki kertaan. Nyt ihan aiheestaki vaihteeksi. Teinpä myös leirimerkin viimeisillä hetkillä.

Sitte aattelin, että käynpä pihalla, oleilemassa yksin ja rauhottumassa ja ja niin. Viettämässä laatuaikaa itseni ja Jumalan kanssa. Siitähän ei sitte tullu yhtään mitään, ku heti sen jälkeen ku menin sinne pihalle, sinne tuli muitakii. Sepä siitä hiljentymisestä.

Yleinen juttelu jatku. Kunnes Paukku sitte ajo kaikki meijät huoneisiimme. :)

Tyttöjen metelöinti kuulu joka paikkaan (Ella ja kumppanit siis). Ja siinä sitte pikkuhiljaa ku elämä rauhottu, niin sai unen päästäki kiinni. Aamulla heräsin siinä 05.40 ja en saanu heti unen päästä kiinni uudestaan ku Jonas härväs jotaki omassa sängyssään. Potki jalkopään päätylautaa tai jotain. :D No joo. Nukahin sitte uuestaan. Heiräilin siinä 07.45 maissa lopullisesti ja nousin ylöös. Juttelin vähä Veken ja Jonaksen kans lisää ja menin pesulle. :)

Virkisty kummasti ku kävi pesemässä hampaat. Noo... Siinä sitte jatkoin sosiaalista elämää. Juttelin ainaki Jonaksen, Sallan, Saanan ja ja... Kaikkien kans joita siinä nyt oli sopivalla ettäisyyellä. Aamupilatespalates. Sain lättyä. Pauli sai aamupalalla lättyä! LÄT-TY-Ä. No OK, yhen vaan, mutta silti! LÄTTY! :P

Ja sitte TAAAAAAAS juttelua.

Sitte pistettiin leikiksi pihalla.

Sit Ruettiin laittaa ruokaa trangioilla kuhan ensin oltiin tietovisailtu palkintona ruokien valittemisvuorot. Aiheena tietysti oli partio (ei kai vaan?! Kauheeta! Joo, kyllä vaan.) Saatiin kokoon itelle riisiä ruskeaa kastiketta ja ylikypsää kinkkua! Jälkiruoaksi oli hedelmäsekotusta ja valkosuklaata, alkupalaksi korppuja. :P

Siinä meni kivasti se pari tuntia kilpailuineen kaikkineen. Tiskaus oli rentouttavaa ja mukavaa. Onneksi siinä hommassa meni sen verran kauan, ettei kerenny ottaa osaa paikan siivoukseen, meinas vaan itellä tulla kiire pakata kamat sun muuta sälää. :P

Joo. No se siivousperiodi meni ihan nopeesti ohi. Sitte oteltiin loppupiiri ja kaikki sai kertoo mitä oli tykänneet olla sielä tapahtumassa. Salla ja aika moniki sano vaan että ihan kiva. Siitä kyllä tiesi, ettei se nyt ihan kiva sitte ollu ollu, ku ei ollu mitää kummempaa sanottavaa.

Joooooo. Sitte about kaikki alko lähteen sieltä ja ooteltiin Lekeä tulevaksi, että kaikki varppina pääsee kyytiin, eikä tuu orpo olo. Oulaistelaisilla oli jääny mankka meijän K-18 honeesen, ne tuli sen takas hakemaan ku oli jo paikat lukossa, onneksi se ylläpivätä pariskunta joka asu toisessa päässä taloa oli suostuvaisia aukaseen paikan uuestaan, niin stereot löysi paikkansa. :P

Joo. Tuotatuota. Lähettiin sitte Leken tultua Raaheen päin vetään (kumma kyllä Leke ei sitte vetäny meistä eelle, vaikka kohe oliki tuttu). Oli hupanen CD Vekellä autossa (se muuten tuli vastaan ku olin kävelemässä tähän rakennukseen kampuksella missä tätä kirjotan) oli 90-luvun kesäkumibiisiä ja muutama Bond-biisi ja ja pelimusaa sun muuta.

Sitte kololta lähin kotia kohti (tässä välissä Jonna spottas mut ison rinkan kans pyöräilemässä).
Kotia ku pääsin ja olin vetämässä välipalaa, niin porukat pölähti paikalle. Noo, ei se mittään. Ei muuta ku kolmen tunnin päikkärit päälle vaan.

Tähän väliin vois sanoo, että loppu, mutta en sitä tee, koskapa Tää oli vasta juttu siitä oulaisista :D.

Eli jälellä on Ja kerron Sallasta kaikkia yms. :D ja kaikesta :) -osiot

Tähän on käytettävissä arviolta semmoset 25 minsaa.

Joo. Sallasta kaikkia. No, ehkä rajotan siihen Oulaisten reissuun ja yleiseen tasoon.

Joo. Elikkäs Salla oli (vaihtoehtoinen alku lauseelle: Elikkäs olit Salla) vähä vaisu jo alkumetreillä. Se vähän harmitti Sallan puolesta minuaki, kavereita ku ollaan, tietääkseni(?).

Siinä esittelyjutussa Salla sitte oli aikasempaan ja jälempään toimitaan verrattuna jopa iloosen olonen ja kaikkee söpöä, sitä se ihastuminen teettää ihmisille. Ihastuneita ihmisiä on mukava katella, jos ei satu omaan nilkkaan osumaan se. :P Joo. Mutta sitte sen jäläkeen ei oikeen löytyny kovinkaan ilosia ilmeitä Sallan kasvoilta koko sen tapahtuman ajalta. Ainoastaan semmosia surullisia hymyjä, jos ei jokin asia vähää aikaa sattunu naurattamaan. :P

Vähä oli vähäpuhheinenkii, vaikka kovasti yritin saaha puhumaan. Sitä se joskus on.

Joo. No, toivottavasti tilanne seleviää ja näin pois päin. Ikäviä nuo tuommoset.

Mutta sillai positiivisella sykkeellä kuitenki etteenpäin Salla, kyllä se siitä, vähää ehkä enemmän kannattas pistää itteesä likoon sen yhen suhteen. :P Juu nou.

Mitähän mää tähän sanoisin lopuksi kaikesta... No, kaikki järjestyy. :P

Tupaakointi. Jännä homma. Saa ihon kellertymään. Se näkyy kauas. On se jännä. Keltanen iho. Itämailla ihmiset kellertää. Jänniä ihmisiä. Polttavat jotain vissiin. On se jännä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.