IRC-Galleria

Parametic

Parametic

Liisa-muumi hätyyttää nistiä ja lähettää lapsia auchwitziin

umh.Sunnuntai 15.02.2009 22:05

vähänkö raivostuin tänään aamulla kun heräsin ja tajusin mun unen... olleen unta.

Mun pitää kirjoittaa se ylös.

Mä näin unta, että Michael Jacksonilla oli viimeinen keikka New Yorkissa, ja että mä olin ostanu sinne jonkun ihan V.I.P. lipun sellasen huitsin kalliin yms. ja sitten siinä oli Juulianna joka halus tulla mukaan sinne keikalle ja se oli varmaan viel enemmän innoissaan kuin minä ja sitten me oltiin meillä Juuliannan kanssa (Suomessa) ja sit me oltiin just lähössä ulko-ovesta ulos - - - - -

mut sit mun äiti tuli herättää mut ja olin melkeen ihan hiessä ja kysyin äidiltä, että olinko kertonu sille, että Michael Jacksonin viimeinen keikka on New Yorkissa, ja sitten äiti nosti olkiaan ja mun oli pakko mennä irc-galleriaan (tänne) kattomaan, että oliko joku kommentoinu mulle siitä viimeisestä keikasta, niin sitten tajusin, että se oli pelkkää unta. Ja sitten mua suretti ja suututti, mutta onni oli toisaalta se, että se ei ollut sen viimeinen keikka että sillä tavalla murot. =)

Mutta se oli aika kiva uni ;)

(ja sit se lippu oli just sellanen V.I.P.-lippu, jolla mulla olis ollut oikeus olla Michael Jacksonin kanssa viikko sen esiintymisen jälkeen. VITTU.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.