IRC-Galleria

Parametic

Parametic

Liisa-muumi hätyyttää nistiä ja lähettää lapsia auchwitziin

Päivä ennen kaksikymppisiäMaanantai 28.04.2014 18:08

Joo, tosiaan. Istun oman koneen äärellä ja löysin äkisti oman facebook sivustoni jälleen kerran ja pakko sanoa että olen aika järkyttynyt. Kaveri sanoi että se on yhä edelleen siellä, vaikka muistelin poistaneeni sen ja nyt olen ihan järkyttynyt. Apua, en osaa jotenkin handlata tätä tunnetta.

Mutta enköhän minä opi jälleen.

Anyways.

Tuli mieleeni tässä, että mikä mua naurattaa on se, että jotkut ihmiset käsittävät minun ystävällisyyteni flirtiksi ja olen varma, etten ole ainoa ihminen jolla on tämä ongelma. Monet naiset käsittävät miesten ystävällisyyden flirttailemiseksi, mutta ihan tosi, monilla naisilla on ihan sama ongelma.

Ja ajattelin tuossa vähän aikaa sitten, että jotkut ihmiset vaan on oikeasti todella pellejä. Siis, oikeasti. Ja sitten se kuinka yritetään korvata ja peitellä omaa pahaa oloa erilaisilla elämäntyyleillä, toki se voi toimia joillakin, mutta ensin kannattaisi kokeilla ratkaista ne omat ongelmat ja sitten elää sitä ihkua omaa elämää juuri sillä tavalla kuin vain haluaaaaaaaaa... itsesäälissä rypeminen on paskaa :) se ei ole seksikästä, se ei ole suloista. masennus ei ole suloista, jos haluat minun omani, ota se koska en mieluusti halua sitä itselleni. iik. ylläri? Jos voit oikeasti pahoin, hae apua tai puhu ystävän kanssa. Puhun omasta kokemuksesta, minulla on informaatiota ja tietoa asiasta, joten jos joku tulee hyppimään nenälle tästä asiasta, sanon vain, että olen itse kokenut samanlaisia tilanteita ja tämä on ihan kaikki faktaa joten voi suksia hiekkavittuun, jos ei sitä päähänsä saa.

älkä rypekö itsesäälissä, kukaan ei jaksa katsoa sitä ja se joka jaksaa, niin en tiedä onko hänellä sitten kovinkaan paljon itsekunnioitusta tai rakkautta itseään kohtaan.
Se että ei halua viettää aikaa itsesäälissä rypevien ihmisten kanssa, EI tarkoita sitä, että on julma tai paska ihminen, vaan ihan sitä, että ei halua joutua mukaan huonoon oloon tai juuttua sellaiseen ihmiseen kiinni joka voi omalla olollaan vaikuttaa toiseen negatiivisesti. Itselläni ja olen varma, että monilla muilla, on tästä todella paljon kokemusta.

Joten, you cannot love anyone else before you love yourself. Ole ylpeä itsestäsi sellaisena kuin olet ja siitä kuinka pitkälle olet päässyt. Itsesääli alas ja itsensä arvostaminen ylös.
Mutta jos tosiaan tykkäät rypeä itsesäälissä niin sanon tässä vaiheessa, että sieltä on saatanan vaikeaa päästä ylös ja mitä pidempään siellä rypee, sitä lyhyemmäksi pelastavat tikkaat käyvät. Joten... Kokeilkaa. Yrittäkää edes.

Kiitos.
Nyt menen juomaan lisää kahvia jotten kuole vitutukseen.
Liisa out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.