IRC-Galleria

Parametic

Parametic

Liisa-muumi hätyyttää nistiä ja lähettää lapsia auchwitziin

JumalautaMaanantai 14.04.2014 17:55

En tiiä, yleisvitutus tänään, haluaisin mennä baariin tai jonnekin mutta on maaaanantai, paska maanantai.

Sain mun enkun kurssista 8 VAIN koska en ollut tehnyt mun vocabulary quizzes, eli olisin kai voinut saada siitä paremmankin. Mutta kurssi, jonka kanssa olen kamppailut yli kolme vuotta on viimeinkin ohi and that makes me so happy.

Ulkona on vähän harmaata, mutta se ei lannista mua. Toiset asiat kyllä. Kävin äsken vierailemassa kavereiden galleria sivustoilla ja käy oikein siis niiq kateeksi niiden kuvien tykkäysmäärät, toiset huuhailee +100 tai +200 tykkäysmäärissä ja minä itse rämmin täällä -10 määrissä.
Ei sillä että se kamalammin kiinnostaa. oon täällä vaan koska ei oikein muutakaan tekemistä, joo olen säälittävä paska.

Kävin ottamassa perjantaina alahuuleen lävärin, I am so happy I did.
Ja joku päivä tässä lähiaikoina pitäisi käydä koululla palauttelemassa tekemättömiä tehtäviä, siis tehtynä, duh :D

mutta mitäs muuta elämään, ei kamalammin muuta. eräs kaveri sanoi mulle vähän aikaa sitten, että kun hän muuttaa helsinkiin, niin siitä olisi kiva muuttaa mun kanssa yhteen, koska silloin ei tarvitsisi maksaa niin korkeaa vuokraa ja olisi kiva hyvien yhteyksien lähellä oleva kämppä saad, kooooska sitten pääsee opiskelupaikkaan helposti. en siis vielä tiedä että mihin menen opiskelemaan, mutta eiköhän sekin selviä.

tänään liisan ruokalautasella on hedelmiä ja marjoja, en jaksa syödä mitään suureleisempää, en jaksa tehdä ja on muutenkin terveellisempää syödä vähän hillitymmin niin saisi ylimääräisiä vatsan kutsuvieraita pois. Niin, tervetulo tainut jäädä hieman liian pitkäksi, öhö, öhö. ja nytten sitten vain lagaamaan koko loppupäiväksi, eipä mitään ihmeellistä oikeastaan.

heräsin "jo" kahdeltatoista, säälittävä yritys, ehe ehe.
mutta nyt vaan pitää porskutella eteenpäin tässä päivässä, menin jo kyl eilen niinki säälittävän aikasin nukkuu ku kello ykstoista. pitää
JAKSAA VALVOA, VALVOA VALVOA ZZZzzzzzz

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.