IRC-Galleria

Parametic

Parametic

Liisa-muumi hätyyttää nistiä ja lähettää lapsia auchwitziin
Ok, mun on pakko sanoa jotain ääneen koska muuten mä varmaan halkean. Tiedän, että kaikkien ei ole pakko pitää kouluruoasta, ja se on ihan ok.

Jokainen tykkää mistä tykkää ja se on just fine! Jokaisella on omat mielipiteensä ja mä en niitä tuomitse. Mikä mua yleisesti vituttaa, on just se, että meidän koulussa, lukion ykköset ja kakkoset ja jotkut kolmoset... Valittaa kouluruoasta, sanoo sen olevan pahaa, ja että sitä ei voi syödä ja että voi kunpa ne toisi meille jostain ravintolasta kunnon gourmee ruokaa nii ei tarvis syödä tätä paskaa ihq d44 mun tekee siis niin älyttömästi mieli vaan hakkaa tollaset vitun idiootit.

miksi ei voi olla kiitollinen edes jostain? tai siis, niinku siitä että suomessa on ilmaista kouluruokaa jota ei ole PAKKO syödä, jos ei tykkää niin menkää kotiin tekemään sitä gourmee ruokaa, ei ole niin paha asia syödä kouluruokaa. musta kouluruoka on ihan jees, muutamia ruokia en suostu syömään, mutta sitten siirryn valittamatta kasvisannokseen.

toki, joissain koulussa ei ole kasvisvaihtoehtoa, mikä on tietenkin perseestä, mutta sitten siellä on piimää ja maitoa, ja vettä ja näkkäriä ja leipää ja voita ja SALAATTIA jota voi syödä jos ei muu ruoka sitten kelpaa senki kultalusikka suussa syntyneet paskat.

mua vaan niin äärimmäisesti vituttaa tää nykyajan käyttäytyminen ja suhtautuminen kouluruokaan. kuulkaa, jossain päin maailmaa EI OLE RUOKAA, pitäis teidätkin laittaa sinne ja katsotaan kuinka nopeesti te rämmitte vittu meren yli takaisin syömään lähimpään mäkkäriin tai kuinka iloisesti te ottaisitte vastaan sen "paskan kouluruoankin."

voi olla, että puhun liian rujosti suustani, mutta tämä on mun mielipide. on oikeus olla tykkäämättä kouluruoasta, mutta on aina vaihtoehtona olla kiltisti ja lähteä ruokalasta ilman, että alkaa valittaa.

toinen asia, joka liittyy ihan samaan asiaan, on se, kuinka ylilaihat lissut menevän ruokalaan ottamaan ruokaa, ottavat lautaselleen aivan liian vähän ruokaa, sanovat siinä olevan kamalasti ja että siitä tulee ihan kamalasti ylimääräisiä kaloreita - en tiedä keitä he yrittävät miellyttää, telinevoimistelu opettajiaan, ratsastus valmentajiaan vai kenties poikia joita ei näytä muu kiinnostavan kuin runkkaaminen tässä 20 ja alaspäin, ikäluokasa - ja sitten nään kuinka he menevät parinkymmenen minuutin päästä viemään aterimensa pesuun, kaataen tämän saman määrän ruokaa roskikseen valittaen, että he eivät voineet syödä ruokaa! eri asia, jos on allergikko, se on ymmärrettävää. eri asia, jos et oikeasti tykkää siitä, ja et KYKENE syömään, mutta tollanen, että pitää esittää ettei tykkää syödä ja sitten syökin kotona salaa jossain vitun pimeessä kaapissa XXXL mäkkäri aterioita ja itkee ja harrastaa bulimiaa vessan reunalla katsellen jeesuksen kuvia ja miettien, että miksi kouluruoka on niin pahaa.

fine, kouluruoka ei ole parhaimmasta päästä, mutta mitä vittuu ihmiset olettaa? että koulut hankkii ruokansa jostain vitun hienosto ravintoloista? Ei. Ei, ei, ja vielä kerran ei. Kouluilla ei ole rahaa siihen. En sano, etteikö olisi mahdollista hankkia laadukkaampaa ruokaa, mutta oikeasti.

Koettakaa nyt lopettaa se valittaminen, koska se on niin vitun raivostuttavaa ja te ette satuta ketään muuta kuin itseänne sillä, pellet.

Kouluruokaa ei ole pakko syödä, mutta ihan yhtä tavalla ei ole pakko valittaa kuten pieni teini. Ihan oikeasti. Se on vain rasittavaa ja uskokaa huviksenne.

ketään.
ei.
kiinnosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.