IRC-Galleria

Pellakai

Pellakai

ja kyky ihmetellä.

You can move in here, Mr. Todd!Maanantai 19.01.2009 07:04

Katsoin toissa yönä yksin ja eilen vielä vaimon kanssa uudestaan Sweeney Toddin. Se oli vaikuttava.. Paras ikinä kuulemani musikaalisävellys, täydelliset näyttelijät rooleihinsa ja Tim Burtonin tapaan se tietty outous ja satumaisuus mikä imaisee mukaansa. Loppujen lopuksi tosi raaka ja sairas leffa ja kauhistuttaa se kuinka saastainen Lontoo on ollu silloin joskus vuonna 1800!

"There's a hole in the world like a great black pit
and it's filled with people who are filled with shit!
And the vermin of the world inhabit it! "

Meni kyllä suoraan miun lempileffoihin/musikaaleihin. Olis siistiä olla mukana jos tuo tehtäis Suomessa vielä joskus. Huoh.. voivoi, kumpa saisin tän äänen parannettua ja pääsisin taas laulamaan.. Nuo biisit tuossa on niin hyviä että itkettää! Ja ne näyttelijät! Huippulaulajia kaikki myös, ja karismaattisia ja lahjakkaita jajaja.

Ihanaa että näkee ja kuulee tämöstä mikä vaikuttaa ja koskettaa ja inspiroi sitten omaa opiskelua! Ehkä taiteesta ja taiteilijoista on sittenkin jotain hyötyä jos joku musikaalikin pystyy tuomaan motivaatiota ja iloa näin paljon! Ehkä joskus sitten kun on hyvä niin pystyisi itsekin koskettamaan jotain ihmistä ja saaman omalla työllä jotain hyvää aikaiseksi. Ja vaikkein näyttämötaiteella aidsia paranneta niin ehkä siitä jotain hyötyä voi kuitenkin yhteiskunnalle olla.

Välillä olo tuntuu niin turhalta ja on sellanen fiilis että ei miusta ole mitään hyötyä tälle maailmalle, että pitäis olla tuolla rauhanturvaajana tai vaikka unisefin flaijereita jakamassa, mutta sitten kun miettii miten paljon esimerkiksi musiikki on auttanu minua kun on ollu vaikeeta tai jos oon nähny esityksen tai leffan joka koskettaa niin kyllä oon paremmalle mielelle tullu ja saanu niistä elämän iloa! Että jos sit pystyn kuitenkin tätä omaa kutsumusta seuraten auttamaan ihmisiä. :)

"But the work waits
I'm alive at last
And I'm full of joy"

<3


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.