IRC-Galleria

Loiskuu loiskuu kenkissä...Lauantai 24.03.2007 21:03

Oli taas kiva lenkki täs yks pvä hauvan kaa :) Hypeltii (tai siis minä, mälsä koira:/) vesilätäköissä ja ojissa ja tiputtii heikkoihin jäihin. Kastuin kuitekii vaa polvia myäten :) Ja vähän persus. Sit oli kauheen kiva ku se vesi oli kylmää ja virkisti väsyneitä jalkoja ku meni kenkää :)

Tänää sitte ei ollukaa niin kiva lenkki.. Tai aluks oli, mut joku saatanan lehmä pilas puolet hommasta. Oltii pyöräileekaikes rauhan tuol Exelin suunnalla, sinne mennessä paisto aurinko, oli lämmintä eikä koira rähjänny vaikka ohitettii yks koira. Kaikki oli siis tosi mainiosta. Siin meiän edelle tallusteli kaks vanhaa kurppaa, semmosia paksuja, ilkeesti mulkoilevia mummoja. Miki ravas nätisti vierel (eli edettii hitaasti) ku toinen niistä kurpista jäi kykkii tien vieree. Välimatkaa oli apauttistarallaa 150m täs vaihees. Mentii sit lähemmäs, oltii jo varmaa 10m päässä ku se nous ylös perse paljaana O.o nykäs housut ylös ja lähti löntystää kaverisa perää. Me sit mentii Mikin kaa sen kyykistely paikan ohi ja mitäs muuta siin tien pientareella (vajaa 5cm asvaltista) olikaa ku helvetin iso läjä kellertävää kurapaskaa. Lemmikkipalstoilla kävijät ainaki tietännee :eek: hymiön, mikä vastas meikäläisen ilmettä aika hyvin sillä hetkellä. Ohitettii tää sontijakurppa enkä saanu sanaa auustani, vaikka velvollisuuteni olis ollukii sanoo jotain. Toista kurppaa ohittaessa oli näin tipalla|| etten sanonu sille et lemmikkien paskat pitää siivota hoidetuilta alueilta ja taajamassa ne pitää pitää kiinni. Noh, onneks on äiti kasvattanu hyvin (ettei tartte paskoa keskelle tietä, eikä huudella ilkeyksiä viattomille eukoille).

Käsittämätöntä ettei päälle viiskymppiset akat osaa olla paskomatta kadulle. Kyl mä ymmärrän et kesken lkenki voi tulla oikee hätä, mut miks helvetissä ei voi mennä mettää paskalle?? Pakkoko se siihen tien reunaa on vääntää? Ja luulis aikuisen ihmisen osaavan sen verran käyttää sulkijalihaksiaa.

Hyi saatana!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.