IRC-Galleria

PotC3Tiistai 29.05.2007 01:41

Ny tuli jopa oikee versio, vaikka olihan se ekakii ihan ok, etenkii ne rusketusraidat ja nappulat :) Ei kyl melkee jaksas kattoo täänää, mut kai se on pakko :/ Voi voi. Tai jos kattos sitä ekaa... Mitenhän se on mahtunu bikineihin? Etupuolelta siis... Nätti persushan sillä oli :)

VoijhMaanantai 07.05.2007 00:16

Tänään ollu tylsä päivä. Siis oigeesti, TYLSÄ päivä?!? Ei niin mitään oo tapahtunu, ees telkkarissa. tai meinashan se yks äijä kuolla siin yhes ohjelmassa. Ihan vetun kova jätkä. Jooh. Huomen kouluu, wOOhou!!!!!!

Vitsit noi ht.nettiläiset on pällejä :D

VoijhMaanantai 07.05.2007 00:16

Tänään ollu tylsä päivä. Siis oigeesti, TYLSÄ päivä?!? Ei niin mitään oo tapahtunu, ees telkkarissa. tai meinashan se yks äijä kuolla siin yhes ohjelmassa. Ihan vetun kova jätkä. Jooh. Huomen kouluu, wOOhou!!!!!!

Vitsit noi ht.nettiläiset on pällejä :D

Mä sain sen!!!!Torstai 26.04.2007 00:08

Vihdoinki löysin sen ja vihdoinki se tuli kotii :) Immediate action siis hei daah. Ainakii neljä vuotta oon sitä ettiskelly ja ny sen sain. Jeij. Harmi vaa ettei oo aikaa lukee sitä :D Mut joskus viellä. Samperin lehmä junassa rupes vinkuu junassa henkilöllisyystodistusta, ja sit väitti etten näytä 17-vuotiaalta. Pah ja pyh. Myi sentäs juniorilipun :) Muuten oli kiva päivä, sain törkeesti alennusta laturistakii. Mukava ukkeli (pervopedofiili).

Voi viddujen kakkuMaanantai 16.04.2007 18:51

Hienoo, poltit mun pänkeiksin! Toivottavvasti tuli hyvä mieli! Niih! Miulle ainakii tuli... Siit tuli IHAN pikimusta ja silee ja tosi upeennäkönen. Haiskahtihan se tietty ja krvat meinas haleeta ku se tyhmä ulisija alotti soolonsa... Ja sit ku se toinen liitty ja ne laulo sen saman pätkän duettona. Saatana ku on päälle kaks metrii korkeet huoneet alhaalla :/ Ei meinaa ees tuolin kanssa ylettyy kattoo :( BNo, ny o konsertto ohi :) Ja sainhan mää yhen pancakesi syötyvä :) Oli aikas hyvää, vaikka vähän raakaa olikii.

Pääsiäiskivaa kaikilleMaanantai 09.04.2007 03:09

Eilen se kyl tais olla mut pippelit siitä. Eikös jookosananas ja kookos :) GD-Whatshername <33 Ihkud44 honeymoon ja iso kakku :) Kan det vara any bettre? Nej, så trur jag inte. Men jag do. Haha niingu Hoo aha :) Juu, mut nyt digiviihde kutsuu. Homoillaa toisste, keitsit.


Hih hei ollukkaa mitää dikiviihdettä :'( Mut oli känkstäkissa Da Värde. Sille ei kanata ryppyillä, kusillon niin ryppynen arsereikä!!1 Jou!

Ihanaa jellonat ihanaa!Torstai 05.04.2007 16:02

House ei koulekaa, eikä siitä tuu kuolaavaa vihannesta eikä mitää :) Huh tätä helepotuksen määrää. Ny pitää mennä tirkistelee vähän lisää Dr. Housea. Niin poro sarja ku olla ja voi.

No voi vittu saatana HELVETTEN!Sunnuntai 01.04.2007 06:56

Olipas hankala tulla tänne kirjottaan kommaa ku oli ruåttia joka puålella :s

Hyvää abrillidaagarnaa :)

Loiskuu loiskuu kenkissä...Lauantai 24.03.2007 21:03

Oli taas kiva lenkki täs yks pvä hauvan kaa :) Hypeltii (tai siis minä, mälsä koira:/) vesilätäköissä ja ojissa ja tiputtii heikkoihin jäihin. Kastuin kuitekii vaa polvia myäten :) Ja vähän persus. Sit oli kauheen kiva ku se vesi oli kylmää ja virkisti väsyneitä jalkoja ku meni kenkää :)

Tänää sitte ei ollukaa niin kiva lenkki.. Tai aluks oli, mut joku saatanan lehmä pilas puolet hommasta. Oltii pyöräileekaikes rauhan tuol Exelin suunnalla, sinne mennessä paisto aurinko, oli lämmintä eikä koira rähjänny vaikka ohitettii yks koira. Kaikki oli siis tosi mainiosta. Siin meiän edelle tallusteli kaks vanhaa kurppaa, semmosia paksuja, ilkeesti mulkoilevia mummoja. Miki ravas nätisti vierel (eli edettii hitaasti) ku toinen niistä kurpista jäi kykkii tien vieree. Välimatkaa oli apauttistarallaa 150m täs vaihees. Mentii sit lähemmäs, oltii jo varmaa 10m päässä ku se nous ylös perse paljaana O.o nykäs housut ylös ja lähti löntystää kaverisa perää. Me sit mentii Mikin kaa sen kyykistely paikan ohi ja mitäs muuta siin tien pientareella (vajaa 5cm asvaltista) olikaa ku helvetin iso läjä kellertävää kurapaskaa. Lemmikkipalstoilla kävijät ainaki tietännee :eek: hymiön, mikä vastas meikäläisen ilmettä aika hyvin sillä hetkellä. Ohitettii tää sontijakurppa enkä saanu sanaa auustani, vaikka velvollisuuteni olis ollukii sanoo jotain. Toista kurppaa ohittaessa oli näin tipalla|| etten sanonu sille et lemmikkien paskat pitää siivota hoidetuilta alueilta ja taajamassa ne pitää pitää kiinni. Noh, onneks on äiti kasvattanu hyvin (ettei tartte paskoa keskelle tietä, eikä huudella ilkeyksiä viattomille eukoille).

Käsittämätöntä ettei päälle viiskymppiset akat osaa olla paskomatta kadulle. Kyl mä ymmärrän et kesken lkenki voi tulla oikee hätä, mut miks helvetissä ei voi mennä mettää paskalle?? Pakkoko se siihen tien reunaa on vääntää? Ja luulis aikuisen ihmisen osaavan sen verran käyttää sulkijalihaksiaa.

Hyi saatana!

Syö Rexonaa, pysyt raikkaana!Maanantai 19.03.2007 21:35

Mietippäs sitä.

Tavattii tänää hauvan kaa oikeen räkyttäjä hauva. Semmoi pien, pitkässä hihnassa ja lapsi taluttajana. Ei kyl ollu valkonen mut pitkät karvat oli ja rusetti kans. Ei vitsi oli kiva siitä tempoa oman räyhän kanssa ohi :) Vähän vastuuta niitten elukoitten kanssa, jooko? Myös niitten pienten ja vähäkarvasten, jotka tykkää möyriä mudassa pinkkii puettuna.
Ei nimittäin oo nättiä (no mun mielestä oikeestaan kyl vähän on..) jälkeä ku koira (koolla ei oikeestaan oo väliä) nappasee edes leikillää semmosta pinkkiä pinkojaa naamasta tai muulta. Saati sit jos käy tosissaan kiinni.
Opetelkee ensin itte eläinten kanssa käyttäytymistä
ja tiineyttäkää vasta sitte ittenne tai jalostuskelposet emakkonne.

P.s. Kaikki koirat ei ole samanlaisia kun teirän mummon 17-v. sesse. Eikä kaikki hepat oo semmosii ku Musta Ori. Eikä kaikki kissat oo semmottisii mitä voi vetää hännästä. Pahvi kätee ja aapinen toisee ja sit vaa tavaa mitä se pahvi sanoo.

Niingu.
Yksityisyys