IRC-Galleria

Loiskuu loiskuu kenkissä...Lauantai 24.03.2007 21:03

Oli taas kiva lenkki täs yks pvä hauvan kaa :) Hypeltii (tai siis minä, mälsä koira:/) vesilätäköissä ja ojissa ja tiputtii heikkoihin jäihin. Kastuin kuitekii vaa polvia myäten :) Ja vähän persus. Sit oli kauheen kiva ku se vesi oli kylmää ja virkisti väsyneitä jalkoja ku meni kenkää :)

Tänää sitte ei ollukaa niin kiva lenkki.. Tai aluks oli, mut joku saatanan lehmä pilas puolet hommasta. Oltii pyöräileekaikes rauhan tuol Exelin suunnalla, sinne mennessä paisto aurinko, oli lämmintä eikä koira rähjänny vaikka ohitettii yks koira. Kaikki oli siis tosi mainiosta. Siin meiän edelle tallusteli kaks vanhaa kurppaa, semmosia paksuja, ilkeesti mulkoilevia mummoja. Miki ravas nätisti vierel (eli edettii hitaasti) ku toinen niistä kurpista jäi kykkii tien vieree. Välimatkaa oli apauttistarallaa 150m täs vaihees. Mentii sit lähemmäs, oltii jo varmaa 10m päässä ku se nous ylös perse paljaana O.o nykäs housut ylös ja lähti löntystää kaverisa perää. Me sit mentii Mikin kaa sen kyykistely paikan ohi ja mitäs muuta siin tien pientareella (vajaa 5cm asvaltista) olikaa ku helvetin iso läjä kellertävää kurapaskaa. Lemmikkipalstoilla kävijät ainaki tietännee :eek: hymiön, mikä vastas meikäläisen ilmettä aika hyvin sillä hetkellä. Ohitettii tää sontijakurppa enkä saanu sanaa auustani, vaikka velvollisuuteni olis ollukii sanoo jotain. Toista kurppaa ohittaessa oli näin tipalla|| etten sanonu sille et lemmikkien paskat pitää siivota hoidetuilta alueilta ja taajamassa ne pitää pitää kiinni. Noh, onneks on äiti kasvattanu hyvin (ettei tartte paskoa keskelle tietä, eikä huudella ilkeyksiä viattomille eukoille).

Käsittämätöntä ettei päälle viiskymppiset akat osaa olla paskomatta kadulle. Kyl mä ymmärrän et kesken lkenki voi tulla oikee hätä, mut miks helvetissä ei voi mennä mettää paskalle?? Pakkoko se siihen tien reunaa on vääntää? Ja luulis aikuisen ihmisen osaavan sen verran käyttää sulkijalihaksiaa.

Hyi saatana!

Syö Rexonaa, pysyt raikkaana!Maanantai 19.03.2007 21:35

Mietippäs sitä.

Tavattii tänää hauvan kaa oikeen räkyttäjä hauva. Semmoi pien, pitkässä hihnassa ja lapsi taluttajana. Ei kyl ollu valkonen mut pitkät karvat oli ja rusetti kans. Ei vitsi oli kiva siitä tempoa oman räyhän kanssa ohi :) Vähän vastuuta niitten elukoitten kanssa, jooko? Myös niitten pienten ja vähäkarvasten, jotka tykkää möyriä mudassa pinkkii puettuna.
Ei nimittäin oo nättiä (no mun mielestä oikeestaan kyl vähän on..) jälkeä ku koira (koolla ei oikeestaan oo väliä) nappasee edes leikillää semmosta pinkkiä pinkojaa naamasta tai muulta. Saati sit jos käy tosissaan kiinni.
Opetelkee ensin itte eläinten kanssa käyttäytymistä
ja tiineyttäkää vasta sitte ittenne tai jalostuskelposet emakkonne.

P.s. Kaikki koirat ei ole samanlaisia kun teirän mummon 17-v. sesse. Eikä kaikki hepat oo semmosii ku Musta Ori. Eikä kaikki kissat oo semmottisii mitä voi vetää hännästä. Pahvi kätee ja aapinen toisee ja sit vaa tavaa mitä se pahvi sanoo.

Niingu.

Jeejee jipiiKeskiviikko 14.03.2007 22:03

Ööö.. Unohin mitä piti kirjottaa... Ainiijoo, oltii Mikin kaa lenkillä tos aiemmin ja tuli koira vastaa, semmoi höhläävä kultsu. Komensin Mikin seuraamaa ja se oikeesti seuras! Koko matkan sen kultsun ohi! Pikkurillin verran ylpis :p

Ou jeahPerjantai 09.03.2007 22:06

And hang on hang on hang on
Everybody just get on get on get on
Get started and go on go on go on
Everybody just hold on

Lettisingi kunniaan, jou.

ÄrrinmurrinhöhLauantai 24.02.2007 00:21

Moraalinen pulma josta ei voi ees sulle,rakas päivis, vinkua. Aika göggö juttu, eikös?
Väiski jahtaa hänttääsä:D Pitää varmaa ens viikol mennä kouluu.. tai en saa sitä typerää mantunkurssia ku se aidshomppeli ei enää lovetakaa mua :'( "Kyl sun pitäs saaha ne kissat kurii.." Joo, heitän ne ikkunasta ulos vai? Sääli etten viittiny ruveta raivoon sille sillon... Pitää varmaa järkätä uus tilaisuus ja vaahdota sille pää punasena kaikkee hauskaa.
Onneks on se terv. tark. tulossa :) Pääsen juttelee sairaanhoiitajan kanssa mielenterveydestäni. Jeij.
No, ei mul muuta, meen pohtimaa sitä ropleemaani. Heippa!

Niin siinä sitten kävi :/Keskiviikko 21.02.2007 16:10

Menin sitte niille mantuntunneillekii :/ Säteen ja Jennyn takia vaa... Ei ois kannattanu, vaikka se aamunavaus olikii ihan hyvä :) Sääli ettei Sievi saa itkuptkuraivareita, vakka tänää tais aika lähellä olla. Ei kyl kuulu mulle, mut ois se silti viihteellistä seurattavaa varmaan :p Sormii palelee moimoi.

FeikkiiKeskiviikko 21.02.2007 00:23

Jees jees, tykään kaikesta ja silleen. Oikeesti? No en viduus. Miks kaikki on niiin epäaitoo, aidotkii. Niingu jutut. Tulis ny se esbåpelle mesee et vois tehä ruotsinläksyt (hahaha).

Kissa puotti Karjalat j kasvin. Onneks levylle ei käyny kuinkaan, mistä tuleekin mieleen korput ja tyhjennysoperaatio (nou putkia nou). Nyt haen tarvikkeet.. *hissimusiikkia* And I'm Black. Eiku tyhjentelee :) Ahdistu vai pelko? Ahdistusvarmaa.. pelosta saattaa joutua terapiaa :o Kammottavaa. Tripla aaa :) Nii joo se tyhjennys. Hetkinen... *hissimusiikkia* Doddih, nyt on sekii homma hoidettu. Ei tosin ois kannattanu kun se sattui nostamaan vitutusleveliä muutamalla pykälällä. Hankkikaa saatana kunnon koneet mitkä vois toimiaki edes yhtä hyvin ku meiän antiikinaiknen jumittaja. Toivottavasti se vattuaivo, joka keksi ryhmätyöt kuoli/kuolee epäinhimillisellä tavalla vanhana vihanneksena.

Ei sen väliä, minkäs sille nyt tekee.. Huomenna en tasan varmasti tule niille perkeleen mantuntunneille jos on pakkasta yli 15 astetta... Itseasiassa jos aamulla on samat viilikset korvissa saatan kipeytyä vallan pahastikin... Lynx Lynx on mun uus suosikki eläin :) PP:ssä oli hyvä juttu, ja koska hauskaa voi pitää ilman alkoholia (kuten Sädekin tietää) nauroin sille hartaasti. Go Timppa Go.

Nyt palelee, varmaan se kaamee A-virus tulossa :( Meen lämmitteleen jonnekii ja sit nukkumaan, kuten kiltin tytön kuuluuki. Että jaksaa huomenna nousta ajoissa kouluun.

Heippa.
Jep, halvalla llähtee, hyvää kotii vaikka ilmatteeks!! Teetä mielellään vaihtokaupassa. Kuuman hunajalla, ei sokerilla. Kyl Manttu vaa on kivaa, ja Volcanot kans. Oikeestihan mun pitäs vaa lopettaa ja mennä suihkun kautta nukkumaa, mut jäis vähän tökerösti kesken..


Ja nt on ystävänpäiväkii! Että Hauskaa sellasta vaan kaikille!!!!!!! Oikeesti. Unohin kortit ja sellaset, mut turhaa luonnonriistämistähän semmonen vaa onki. Et sillee.
Mut nyt takasin volcanojen tuliseen maailmaan! Nähdään siellä ja pidetään hauskasta tiukasti kii.

HauHauTiistai 06.02.2007 15:44

Jooh, nyt on taas vaihteeeks hauskaa, Wikipedia on ihan paras paikka :) Vanhoja ruokia ei kanata (khih) syödä, koska ne on vaarallisia. Whoa, wikipedian saa oikeesti venäjäks :o
Mullon tänää harjotuskampaus, jee. Ulkona vaa ihan perkeleen kylmä :/ Noh, ei se mitää, kylmä kasvatta karvaa ja sillee. Nyt on pakko lähtee puuteroimaan nenää ja tarkistaa silmien tilanne. Joku tulehus vissii tulossa... Silmät punotti ainakii siihen mallii aamulla. Ei mut ny sinne kus.. eiku puuteroimaa. Heippa. Ja sillee enjoy juur laiffista ja sillee tota.

Nii, ja PP on kans parasta netin antia :)

Nyt on kivaaPerjantai 02.02.2007 18:34

Terveystakastus vasta 26 pvä, että vatuttaa. Ois pitäny ottaa se aiempi aika.. NyyhkisByhyy... No ei auta, pakko se on venttailla sinne asti. Mikls valehtelua pidetään pahana asiana? Kerro mulle, jos tiiät. Vittu ku ees nää mitä kirjottaa saatana. Joo, uudet lasit on päässä, ehjät ja kaikkee. Tosi kivaa. Palelee päivästä päivään ja sitä rataa. Nytkii. Tulis joku ja lämmittäis. Ois pitäny valehella siinä typerässä portfoliossa koko koeviikon edestä. Ei ois pitäny vittuilla siinä kokeessa. Ei pitäis katua. En kyl oikeesti kadukaa, oli vaa pakko sanoo. Eli valehella. Perkele. Väittävät et valehteluon huono tapa. Siks pitää lopettaa se, mut ei pysty, liian hapotonta. Mut leffat on. Haha.HaHa Nyt rusahti ranneki. Onneks ei koiraa paneta. Palelee mua kyl edellee.
Kappalejako. Ens jaksossa sitä tarvitaa :) Jee. Äikkää lovetetaa vitosella, ku kymppi on bilslle. Nii joo, se valehtelu. Luuleek porukka et niihin ei luoteta jos niille valehellaa? Ei saa kirjottaa valehellaa, se on valehdella. Joo, kyl mä valehtelen etenkii niille joihin en luota. Ja niitähän on paljon :D Back to the bisnes, said Sherlock when shot Holmes. Porukka valehtelee ihan kaikille, tai minä ainakii. Mitä väliä sillä on? Ei ketää kuitekaa niin helvetisti voi kiinnostaa. Valehtelu käy myös vihjailusta btw. Sillo vaa pitää pitää huolta et jää kiinni. Niinku ne säälittävät idiootit, jotka pöllii kaupasta et sais huomiota. Huomioikoot itte itteesä enemmän, ettei tartte toisia kiusata. Nyt rupes muuten väsyttää yhtä armottomasti ku matikan kokeessa, joten meen tekee jotain kivempaa. *wink wank* Khi Khi. Geesit rulaa.
Yksityisyys