IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Classicin näyttelyarvostelujaTorstai 01.05.2008 16:57

Classicin viimeisimmästä kehävierailusta on aikaa jo yli vuosi. Avoimenluokan arvosteluja ei ole ollenkaan. Olisi kyllä erittäin mielenkiintoista kuulla mitä mieltä tuomarit ovat meidän tyttösestä tällä hetkellä (tai no ei ehkä kuitenkaan tällä hetkellä, kun ennen pentuja tein Classicille hyvin tyylikkään trimmauksen ja saksin kaikki pöksykarvat jne. pois :D). Seuraavan kerran päästään varmaan loppu/alkuvuodesta taas kehiin.

Kunhan nyt koira ensin kotiutuu, niin katsotaan mitä sen kanssa saadaan aikaiseksi muilla alueilla. Minä kisakammoisena en uskalla lähteä kisaamaan. Mutta jos koulutuspuolella saisi kuitenkin jotakin aikaiseksi. Olisi ihana päästä taas näkemään miten Classic nauttii jäljestämisestä. Samoin uutuutena pääsisi kokeilemaan agilitya meidän vauhtityttösen kanssa. Käydessäni Classicia katsomassa nyt, se on vaikuttanut todella toiminnanhaluiselta. Selkeästi kaipaa jo mammailun lisäksi jotakin puuhaa aivoille ja lihaksille.
On se uskomatonta miten suuren vaikutuksen tuollainen pieni collikka tekeekään. Tässä fiilistelyn ja unelmoinnin yhteydessä kirjoitan Classicin arvostelut ylös. Montaa niitä ei ole, mutta toivottavasti jo messarista päästäisi seuraava hakemaan.

15.1.2006 Lahti (r) - Päivi Eerola - jun EH1
Lupaava. Keskikokoinen ja -vahva. Selvä sukupuolileima. Oikeat mittasuhteet. Lupaava narttumainen pää, kallossa vielä pyöreyttä. Sopiva kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkeiden tulee tiivistyä. Lupaava askelpituus ja karvanlaatu. Esitetään edukseen. Oikea olemus. Lupaava kokonaisuus.

23.4.2006 Lahti (kv) - Leni Nousiainen - jun ERI2
Erinomaiset mittasuhteet. Sopiva luusto. Hyvä ryhti. Oikealinjainen pää. Hieman pienet silmät. Aavistuksen kevyet korvat. Ikään sopiva eturinta. Oikeanmallinen rintakehä. Kauniisti kulmautuneet raajat. Erinomainen askelpituus. Ajoittain hieman korkea-asentoinen häntä.

10.6.2006 Helsinki (kv, ev) - Norman Huidobro-Corbett - jun EH
Moves well, good texture of coat, a little bit straight behind, good feet

9.12.2006 Helsinki (kv, v) - Natalja Nekrosiene - nuo ERI3
Nice over all shape of body. Feminine head. Excellent eyes and ears. Long neck. Firm topline. Well sprung ribs. Goog angulations in front and behind. Well balanced side movements. Good structure of coat.

14.1.2007 Lahti (r) - Leni Nousiainen - nuo ERI1
Oikeat mittasuhteet. Sopiva luusto. Hyvä kuono-osa, joskin alaleuka voisi olla voimakkaampi. Hyvät silmät ja korvat. Tasainen kallo. Riittävä kaula. Litteä eturinta. Hieman lyhyt olkavarsi. Oikeanmallinen rintakehä. Hieman pitkä lantio. Hyvät takakulmaukset. Oikea askelpituus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.