IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...
Turku KV 24.1.2009 - Tina Permo, Ruotsi

Silimen Classic Delight: JUN ERI4
"Normal huvud och uttryck. Korrekt bett. Bra ögon och öron. Utm hals, överlinje och krop för åldern. Korrekt svans. Väl vinklad. Bra pälskvalitet. Rör sig med bra steg. Utm visad."

Silimen Classic-Cola: AVO EH
"Bra huvud och uttryck. Korrekt bett. Bra ögon. Öronen kunde bäras vackrar. Utm hals, överlinje o krop. Korrekt svans. Väl vinklad. Är inte i pälskondition. Har för lockig päls. Rör sig med bra steg längd."

Suunnitelmat muuttuivat ja päätin leikkiä hengelläni, eli esittää itse koirani. Aamulla aikaisin siis suunta kohti Turkua. Luulin olevani ainoa, jolle päivässä oli haastetta. Valitettavasti haastetta oli Delilläkin. Deli oli iloinen kun menimme messuhalliin. Lähestyessämme colliekehää näkyi joka puolella kultaisianoutajia. Deli muisti samantien viime syksyisen kultsun hampaisiin joutumisen ja teki jarrutuksen. Sen jälkeen Deli oli epäilevä koko ajan, koska mistä vain voi tulla kultsuja. Lähellämme oleviin kultsuihin Deli pääsi tutustumaan ja oli rentoutunut niiden seurassa. Mutta muutoin "isot vaaleat" aiheuttivat epävarmuutta. Aikansa se tulee viemään, että Deli pystyy kultsujen keskellä olemaan oma itsensä.

Voitto meille oli kuitenkin se, että uskaltauduin itse kehään ja Delikin sai uusia kokemuksia kultsuista. Harjoitukset jatkuvat, nyt mainoskatko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.