IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Juankoski Here I come...Sunnuntai 22.02.2009 01:12

... vai Tuusniemikö sen piti olla, mut tuli se Outokumpukin käytyä.

Tuusniemi 21.2.2009 - Päivi Eerola
Silimen Classic Delight JUN H:
"Keskikokoinen, keskivahva, selvä sukupuolileima. Hyvä pää. Kapea alaleuka. Alakulmahampailla kehnosti tilaa. Huono selkä, saisi olla suorempi. Avoimet kulmaukset. Sopiva kaula. Askelpituus jää lyhyeksi. Musta väri saisi olla mustempi. Esitetään edukseen."
Silimen Classic-Cola AVO EH:
"Keskikokoinen, keskivahva. Saisi olla lihaksikkaammassa kunnossa. Täyteläinen voimakas pää. Tilava runko. Selässä pehmeyttä. Korvat hieman kaukana toisistaan. Tasapainoiset keskivoimakkaat kulmaukset. Liian laineikas karvapeite. Keskipitkä askel. Esitetään edukseen."

Erittäin mielenkiintoinen ja avartava matka. Tuliaisina kaksi nauhaa, paperilappusta ja suunnaton väsymys. Näyttelypaikalla oli ainekin yksi kappale trikkejä, jota ei väsymys painanut. Trikki oli täynnä energiaa ja hyvin villillä päällä. Kehässä juostessa olisi ollut niin kiva leikkiä ja pomppia, ei siis minun mielestä ja siksi yritin hillitä Deliä. Kamalaa katseltavaa se juoksuttaminen, mutta toisaalta varmaan hyvin viihdyttävääkin. Jälkikäteen myhäilin pikkukullan leikkisyydelle. Oli se kuitenkin niin ihana nähdä Deli iloisena. (Liika kuitenkin liikaa ja toivon parin viikon kuluvan erittäin nopeasti. Delillä päällä ensimmäiset juoksunsa eikä se ole päässyt purkamaan vapaana juoksemalla suurta energiaansa.)
Toinen hoo Delille siis tippui, mut sininen nauha sopiikin koiralle, joka koitti ennen kehää naamioitua merleksi kellimällä pölyisellä lattialla.

Classicin hurmurin kiharat saivat tuomarin näkemään punaista. Tärkeintä kuitenkin, että omistaja oli vihdoinkin tyytyväinen miten sai koiransa seisomaan kehässä. Ei nameja, ei suuria ongelmia :). Ja kirotut korvatkin pysyivät hyvin, kun koiran tarkkaavaisuus oli kehän ulkopuolella tapahtumissa. Mitä tästä opimme... Riikka, älä häiritse Classun suoritusta! Tea olisi tuon varmaan sanonut jo kesäisten agitreenien perusteella :P.

Tämä alkaa mielessään miettimään kuinka ei-lihava pienehkö koira voi painaa paljon, jos sillä ei ole lihaksia. Tosin näillä aivoilla ei asiaa saada ratkaistua kuitenkaan. Siispä kerron, et tää kävi Mehu Leskistä tapaamassa jonkun kaupan vieressä, mutta ei tajunnut koko asiaa, kun jutteli erään Tean kanssa puhelimessa silloin. Ne aivot, ne aivot, ei sinne mene enempää informaatiota kuin on korvia.

Suuret kiitokset Ellalle Delin kuvasta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.