IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Lähde Lappeenrantaan...Maanantai 13.04.2009 21:14

...humppa siellä soi... Eikä edes soinut, mutta kylmä oli ainekin. Ulkona oltiin ja sormet ei enää toiminut kun piti häkin vetoketjuja avata ja sulkea.

Lappeenranta KV 13.4.2009 - Jaroslav Matyas, Slovakia
Silimen Classic Delight JUN ERI:
"Hyvänmuotoinen narttu. Hyvät pään mittasuhteet. Hieman leveälle asettuneet korvat. Ei aivan oikein kannettu selkä. Hieman laskeva lantio. Hieman suorat kulmaukset. Erittäin hyvä turkki."
Silimen Classic-Cola AVO ERI:
"Hyvänmuotoinen narttu. Hyvät pään mittasuhteet. Hieman kevyet korvat. Erittäin hyvä ylä- ja alalinja. Erittäin hyvin kulmautunut, turkki ja liikunta."

Itse arvostelut olivat saksankielellä ja varmuudeksi kävin käännöspalvelua hyödyntämässä.

Pieni jännittäminen näyttelyn suhteen alkoi jo joku aika sitten, sillä Classic on tarkempi kuin kännykän kelloni (joka alkaa aina edistämään ja huomaan eläväni monta minuuttia edellä muuta maailmaa). Neljä kuukautta juoksuista ja silloin alkaa bikinikausi, viis siitä vaikka olisi lokakuu, mutta kello käy. Viime viikkoina olen saanut huomata kuinka kauniita valkoisia tupsuja ilmestyy soopelin turkkiin ja kuinka tytär yrittää parturoida parhaansa mukaan mammaansa.
Päätin siis tehdä Classicin kanssa sopimuksen. Se saa aloittaa kesäkauden heti huhtikuun lopulla Lahti KV:n jälkeen ja minä lupaan olla koskematta liian paljon harjalla sen turkkiin. Eli yritetään nyt muutama viikko vielä pitää sitä sopuliturkkia päällä.

Suunnitelmani oli jättää molemmat tytöt näyttelytauolle huhtikuun lopulla. Delille sanoin, että ainoastaan jos ERI irtoaa, niin silloin ilmoitan sen vielä jonnekin näyttelyyn. Elikäs... tutkimme tuota toukokuun näyttelykalenteria siis.
Suhteellisen helpolla tuomari kyllä pinkkiä jakoi. Päivänväri oli siis yleisesti tänään punainen-vaaleanpunainen.
Mielenkiintoista tuomarin käytöksessä oli myös se, että hän ei paljoa koiriin koskenut. Katsoi hampaat ja siihen se melkein jäi. Jos kyseessä olisi arka koira, niin ko. tuomarin lähestymistapa olisi erittäin hyvä. Jos koira aristeli, tuomari meni kyykkyyn sekä käänsi kylkensä ja koitti siten saada koiraan rohkeutta.

Koirat nukkuvat matkaväsymystä pois, samoin aivoni. Joten ehkä annan itsellenikin huilitauon ja säästän teidät (jos joku tätä lukee, jos ei lue, niin itse ainekin kertaalleen luen mitä olen kirjoittanut) pölinältäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.