IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Pää ku Haminan kaupunkiSunnuntai 17.05.2009 21:51

Siis ei me pyöritty ku kerran, mutta päässä pyörii edelleen.

Hamina 17.5.2009 - Carin Ã…kesson, Ruotsi
Silimen Classic Delight JUN EH2
"Juniorinarttu, joka on vielä pentumainen. Kiilanmuotoinen pää hyvällä alaleualla. Mantelinmuotoiset silmät. Erinomainen ylälinja. Rintakehä vielä melko kehittymätön. Erittäin hyvät kulmaukset sekä edessä että takana. Liikkuu pitkällä askeleella ja erittäin hyvällä voimalla. Vielä löysä edestä. Ei vielä niin paljon turkkia. Ihana luonne."

Tuomari oli erittäin mukava ja kovasti Delinkin mieleen. Koko kopeloinnin ajan Delin häntä vispasi puolelta toiselle ja Deli koitti nuolla tuomarin naamaa. Liekö minulla niin nälkäinen koira. Kesken seisotuksen kehään tuli pari lintua tallustelemaan ja Deli oli niistä kovin kiinnostunut. Yleisesti ottaen Delin esittäminen meni varsin mukavasti. Juoksussa oli vauhtia ja mieli iloinen muutenkin.
Hieman jännitti tuomarin mielipide Delistä, sillä hän tutki kovin tarkasti Delin liikakauluksen. Aukoi turkkia ja etsi minne asti valkoinen ylettää jne. Oli mukava huomata kuinka Deli siirrettiin kilpailuluokassa toiselle sijalle. Samaten oli mukava kuunnella tuomaria hänen kertoessaan kuinka erinomainen Delistä tulee kunhan aikaa hieman kuluu.

Ensimmäinen EH Delille ja hyvä mieli itselle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.