IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Salo ja tuli valo...Lauantai 06.06.2009 23:01

Tai sitten oli melko pilvistä koko ajan. Aurinko hieman pääsi hetkeksi esiin.

Salo KR 6.6.2009 - Lilian Hanniste, Viro
Silimen Classic Delight JUN ERI2: "Hyvä tyyppi & koko & pää. Oikea purenta. Tummat silmät. Hyvät korvat. Hyvä selkälinja & häntä. Riittävä rintakehä. Hyvät raajat. Vapaa liikunta."

Salon näyttely oli Delille todennäköisesti viimeinen junioriluokan näyttely. Kun pääsimme paikan päälle ja otin muutaman harjoituskierroksen Delin kanssa juoksutusta, huomasin tytön olevan aikas mahdottomalla päällä. Estääkseni kengurun leikkimiset, jouduin antamaan periksi ja tyttö sai juosta hihna suussa. Juoksu tietenkin päättyi örinöihin ja taisteluleikkiin hihnasta. Erittäin mukavaa, että on iloinen koira. Mutta jos säästäisi ne ilot sitten kehän ulkopuolelle kokonaan. Deli oli kehässä täydellinen junnuluokan koira. "Ai toi ihminen tulee mun luo, se haluu mut varmasti syliinsä."
Salon tuomari oli aikalailla vastakohta Mäntän tuomariin. Salossa tuomari ei juoksuttanut koiria kuin ainoastaan alkukehässä ja sitten yhden pienen edestakaisen laatuarvostelussa. Kilpailuluokassa vain seisotettiin. Tuomari sanoi kilpailuluokassa, että Delillä parempi pää ja lyhyempi runko, voittajalla taas pidempi runko. Delika-Selika on korkeutta itselleen kerännyt enemmän kuin mammansa, mutta on tuon pituuden sitten tainnut unohtaa.

Classic oli menossa mukana Salossa. Ja kävimme tapaamassa hyvin miellyttävää herraa nimeltään Arttulan Ilmaisku "Ilmari". Ilmari tykkäsi tytöistä ja tytöt tykkäsivät antaa hieman hammastakin. Mutta rakkaudestahan se hevonenkin potkii ;). Ilmarin luokse tuli vierailulle nöffiherra juuri kun olimme poistumassa, joten sain hetkellisesti huokailla kuinka vaikuttavia nuo jättikoirat ovatkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.