IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Piffiä, lihapullia vai Heseen?Sunnuntai 23.08.2009 17:44

Tänään oli Classun kanssa suunta Heinolaan näyttelyyn. Suurempia odotuksia ei ollut, sillä eilen oli jo niin hyvä päivä.

Jäljelle jäi kuitenkin harmitus suuri. Olin Classicin kanssa menossa kehään ja suhahdimme mäkeä alas, jolloin puuntakana ollut briard olisi halunnut maistaa miltä Classic maistuu. Pelästyimme molemmat tilannetta ja Classic meni aivan haluttomaksi. Kehässä Classic piti korvia päänmyöden ja sivuilla eikä halunnut oikein juosta. Onneksi yksilöarvostelussa nosti korvansa asentoon, mutta edelleen hyvin vaisu kaikin puolin.
Mitään pelästymistä pahempaa ei onneksi tapahtunut, kun pääsimme pakoon. Mutta silti harmittaa. Tulos sinällään ei ollut huono ollenkaan, mutta pakostikin miettii miten paljon liikunta vaikutti tulokseen, kun tuomari siitä useampaan kertaan mainitsi.

Heinoka kr 23.8.2009 - Annukka Paloheimo
Silimen Classic-Cola AVO EH2
"Hieman laiskasti liikkuva. Sopusuhtainen. Ei parhaassa näyttelyturkissa. Hyvä ilme ja purenta. Kevyet korvat. Olkavarsi saisi olla viistompi. Hyvä takaosa. Hyvä liikerata, mutta saisi liikkua jäntevämmin."

Liekö briard saanut liian vähän lihapullia. Ei tullut Classusta piffiä. Mutta Hesen kautta kurvattiin. Danke Votsi seurasta, valitan valituksiani ja jään odottelemaan kuvia.

Näin tällä kertaa ja saatiin sitten hieman tasoitusta EH-ERI-kilpailutilanteeseen. Meiltä puuttuikin EH2 tulos. Seuraavaksi sitten Vantaalle hakemaan puuttuvia sijoituksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.