IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Match Show:hun dobermannin kanssaTorstai 16.08.2007 01:32

Sain kuningas ajatuksen mennä match show:hun koirien kanssa. Valitettavasti "ykköskoirani" Classic ei ole "kisakuntoinen", jotenkinhan se puute sitten piti korjata. Eli matkaan otin mukaan Boogien, Rommin ja Tuiken. Koirat autoon ja menoksi. Boogie alkoi samantien vikisemään, kun ei se isäntä ollut nyt mukana.

Perille tultua, koirat ulos autosta. Otin Boogien hihnasta kiinni ja se lähti heti "uimaan". Uiminen siis tarkoittaa kiskomista eteenpäin niin paljon kuin ikinä pääsee ja etujalat ilmassa. Siinä minulla neljävuotias RAUHALLINEN koira. Miten miljoona kertaa onkaan saanut ihmisiltä kuulla kuinka RAUHALLINEN Boogie on (silloin on narun päässä/matkassa mukana ollut isäntä).
Sama kiskominen päällä koko ajan kun yritin jonottaa ilmottautumaan. Kun sanoin "istu" hetkeksi istuttiiin... mutta sitten taas ui ui ui ui.

Nameilla sain sitten Boogien huomion jotenkin itseeni ja muutaman juoksuaskeleen testasin. Noh, ensimmäisenä kehään Boogien kanssa. Boogie olisi kehässä halunnut leikkiä tykin kuulaa ja juoksuun lähtiessä olisi singonnut jonnekin hyvin kauas (valitettavasti hihna esti miehen yrityksen). Meni se jossain vaiheessa nätistikin. Mutta ei ne niin mieleen jää.

Isäni sitten toimi "koiraparkkina", kun itse juoksin kehästä toiseen esittäen vuorotellen koiria. Hieman ennen match show:n loppua Boogie halusi tehdä vaikutuksen koko yleisöön. Jotenkin se singahti yhtäkkiä koiraparkista liikkeelle ja juoksi tohottaen ympäriinsä. JES JES JES!!! Vihdoin koitti se vapaus! Koko pari tuntia oli Boogie joutunut olemaan paikallaan ja yhtäkkiä sai (hmmm... no lupaa ei kyllä kysynyt) juosta ja juosta ja juosta.

Ei siin ketää. Ja jos olisi ollut aikaa, olisin voinut vaipua maanalle. Hei hienoa, mulla on 4-vuotias leikkisä toopermanni. Pikkukoira asteen isommassa kropassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.