IRC-Galleria

RomperStomper

RomperStomper

God called in sick today

Rally Hoo, rakas päiväkurja!Perjantai 21.07.2006 04:01

Pitkästä aikaa tartuin taas näppikseen ja kertasin viimepäivien tapahtumat mielessäni tallentaakseni ne jälkipolvien ihasteltaviksi.
Ai mitäkö sitten on tapahtunut?
Ei sitten vittu yhtään mitään!
...no, melkein mitään...
Toissapäivänä naukkaillessani kolmatta viikkoa Tolua parvekkeellani, koin jonkin suuremman kosketuksen jonka johdosta tärisin ja hytkyin kuin hyytelö pesukoneessa, mutta mieleni oli kirkkaampi kuin 40 watin hehkulamppu koko tämän mieleenpainuvan kokemuksen ajan (tosin vinttini taisi pimentyä kerran tai kaksi mutta kenelläpä ei välillä pimenisi?).
Tärinän kaikottua, pyyhittyäni kolmen litran kuolavanat poskiltani ja mopattuani lattian, tiesin viimeinkin vastauksen siihen suureen kysymykseen mitä niin monet ovat kysyneet ja ihmetelleet jo monia vuosisatoja:
Voiko Tolua juoda kolme viikkoa putkeen ilman seuraamuksia?
Vastaus on, hyvät ystävät, kyllä voi, jos vain välillä muistaa tyhjentää pötsinsä perinteisellä "sormikutkutuskurkussa"-menetelmällä!
Voi tuota ilon päivää ja tieteellistä läpimurtoa!
Soitin heti ensimmäisenä Juhanille Marssiin ja kerroin tämän tieteellisen kokeeni tuloksen ja kuinka tämä tieto tulisi mullistamaan ihmisten käsityksen Tolusta ja taisi siinä olla puhetta jopa Nobelista, kunnes kesken puhelun koin "kosketuksen" uudelleen ja vanhasta lankapuhelimestani muutui hetkeksi vibratoiva malli.
Palattuani maankamaralle tajuttomuuden pilvitarhasta, Juhanin ääni kehoitti minua menemään lääkäriin tutkituttamaan pääni, mutta ylä- vai alapääni, ei selvinnut ennen "tuut tuut-ta".
En ymmärtänyt rakkaan, mutta ilmeisen vajaamielisen ystäväni huolta terveydentilastani, joten silkasta kohteliaisuudesta lähdin puoskarin pakeille.
Lääkäri hiukan epäili kertomustani päivän tapahtumista ja suoritti joitain testejä kunnes tokaisi ivalliseen sävyyn että "Parkinsson yhdistettynä Epilepsiaan on...GAF!" lauseen loppu jäi ikäänkuin roikkumaan ilmaan sillä survaisin noitatohtorin suuhun vasemman maiharini vartta myöden ja tokaisin ystävälliseen sävyyn että en ole liiemmin tutustunut ruotsalaiseen homo-pornoon, enkä aio tutustua nytkään.
Kumarsin ja suljin oven hiljaa perässäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.