IRC-Galleria

RomperStomper

RomperStomper

God called in sick today

Pimpelipom!Sunnuntai 03.06.2007 00:49

Kyllä ulkomailla osataan juhlia:
'Thaimaalaiset häät päättyivät ikävästi, kun eräs vieraista sai päähänsä juhlistaa tilaisuutta ampumalla ilmaan.
Ikävä kyllä hän osui omaan päähänsä ja kuoli siihen paikkaan.'
Varsinainen virtuoosi, mutta järjestipä morsiusparille jotain ikimuistoista joka ei ainakaan unohdu kaappiin pölyttymään heti juhlien jälkeen.
Muistan kyllä jotain vastaavaa tapahtuneen omissa häissänikin tuossa kymmenisen vuotta sitten, aika hilpeää näin jälkeenpäin ajatellen...
Ai mitäkö?
No, köyhänä poikana järjestin tietysti itse hääni yksiössäni Keuruulla, pappiakaan en tilannut vaan suoritin maisterin paperit postimyyntikatalogin takasivulta leikkaamani kupongin välityksellä suoraan Anttilasta käsin, ja häävalssinkin hoilasi siihen aikaan kuistini alla asunut, nyt jo edesmennyt (rauha hänen rievuilleen) hampaaton kadunmies, jonka nimeä en muista, enkä oikeastaan välitäkään.
Any how, kaikki meni loistavasti siihen asti kun silloinen tuleva vaimoni, nyt jo edesmennyt (saatanan akka, palauta mun kenkälusikka!) ilopilleri, saapui hartaaseen tilaisuuteemme ennen aikojaan ja näki miten hienosti olin kaiken järjestänyt ja sekosi ilosta niin että ampui minua leikkisästi ohimoon.
Ei ollut eka, mutta valitettavasti vika kerta, sillä jostain syystä hän tämän tehtyään juoksi naapurin koiran perässä bussin alle huutaen jotain lentävistä lihapullista enkä hänestä ole sen koommin kuullut.
Jos joku tuntee, saa kertoa terveisiä että kotiin ei ole tulemista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.