IRC-Galleria

Sanapaimen

Sanapaimen

tunteellinen höpsö

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.01.2008 01:14

Mulla on ikävä vuotta 2007. Se o hyvä sanoa vielä kun tää vuosi ei oo vielä juuri alkanutkaan :P

Olin eilen kotona, elokuvissa, Senaatintorilla ja valoin tinat, kts. aikaisempi päivis. Ja tässä järjestyksessä. Tosin elokuvan jälkeen meinasin lähteä kotia. Enpäs lähtenyt. Lumottu oli ihanan lumoava elokuva, mietin siinä välillä että oonko mä enemmän Giselle vai se lakimies. En tiedä.

Sitten lähdin kauppaan ruokaostoksille ja olin ihanasti, kivasti ja hyvin kovaan ääneen nti Bridget Jones. Huom huom älä koskaan tilitä asioitasi julkisella paikalla. No sit vähän myöhemmin lähdin kilttinä kohti Senaatintoria.

Olin torilla myös viime uutena vuotena ja lähes sama juttu, meinasin vartin seisoskelun jälkeen lähteä pois. Siellä on aika kova meteli välillä. Otin pari kuvaa jne jne. Sitten löysin seuraa :) Tyttöporukkana toria kiertämään ja sitten mäkkäriin. Mäkkärissä ei myydä halpoja hampurilaisia enää illalla. Söin sit jäätelöä.

Ilotulitukset kauppatorilla oli nättejä :) Oli jotenkin hienon näköistä ku ennen kahtatoista porukka vaelsi kohti toria. Poliiseja yms. oli kanssa ja pari toimittajaa jotka kuvasi tapahtumaa. Vuoden vaihtumisen jälkeen tuli kylmä ja lähdin sitte saman tyttöporukan kanssa heidän luokseen. Mentiin nukkumaan joskus aamuneljän aikoihin ja tänään herättiin puoli kolmen maissa. Kotia tulin jossain vaiheessa. En oo koko reissun aikana juuri syöny ja tuntuu ku vieläki ois vähän unessa.. Jos myöhemin viikolla sitte vähän virkeemmin. Näin <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.