IRC-Galleria

Sanapaimen

Sanapaimen

tunteellinen höpsö

Ei seitsemää kukkaa tyynyn allaLauantai 24.06.2006 16:00

ja silti mä nään unta jostain miehest. Vähän outoa. Tuleva sulhanen.. ehkä ei. Tosin se oli aika jännä uni: mä yritin luoda kontaktia tähän henkilö X.X:n - ja ei siinäkään mitään - mut ku X.X ei näyttänyt juuri yhtään siltä miltä se oikeasti, tai ainakin kun viimeksi näin, näytti.

Okei, mä en käsittele mun unia enempää :D

Olin siis eilen töissä ja oli yllättävän leppoisa ja mukava työpäivä :) 8 tuntia josta ehkä johonkin yhteen oli aika vilkasta, mut sitten kaikki asiakkaat katosi. Ehkä ne luuli että kauppa menee yhdeltä kiinni. Me oltiin viiteen. Okei, ennen viittä oli sitten näitä apua multa puuttuu kaikki mahdollinen tai ainakin tää vaate tai tää ruoka tai tää uimalelu -porukkaa.

Ku oltiin tyttöjen kanssa lajiteltu kaikki henkarit (sunnuntaina ja sitte myöh. niitä tulee nii et henkarilaatikkojen on parasta olla tyhjiä..), järjestelty kassan edustat ja kaikki maksukuitit, viety kaikki korit ja kärryt paikoilleen, tehty omat ostokset (ostin sipsipussin, karkkia, hammastahnaa, kissanruokaa ja Amelei dvd:n) ja järjestelty lähimmät hyllyt otettiin vähä remmommin :) Oli mukavaa ja pitkästä (?) aikaa semmonen porukka että kaikkien kanssa oli kivaa olla ja tehdä työtä.

Itse juhannusilta oli aika rauhallinen. Söin sipsejä, kuuntelin Da Vinci -koodia (kirja jonka jokaisen pitäisi kuunnella tai lukea, leffa ihan ok mutta kirja parempi) ja pelasin tietsikkaa *nauraa*

Mietin vähän että mennäkkö katsomaan kylän juhlintaa (=juhlivia ihmisiä, juhannussalko ja juhannuskokko) mut sitten mä ajattelin että kun mä nään sitä samaa porukkaa useasti töissä asiakkaina niin... Ajoin johonkin taukopaikalle ja kävelin sitten sillalle katsomaan meininkiä vähän ennen yhdeksää. Aika rauhallista. Oli aurinkoista ja ihan nättiä, lähettelin juhannusviestejä ihmisil. Joku paikallinen nuorisoporukka kulki ohi ja ku ne oli siinä aika lähellä mä kuulin niiden puhuvan jotain tyyliin että tuossa on se kassa. Joo.. Moikkasin heitä ja jatkoin viestien lähettelemistä.

Yhdeksän maissa lähdin pois ku ajattelin, ettei ne mitään kokkoa sytytä ja sit ku mä ajan sen paikan ohi mikäs siellä savuaakaan. Ne oli sittenkin sytyttäny sen kokon. Öh.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.