IRC-Galleria

Sanapaimen

Sanapaimen

tunteellinen höpsö

[Ei aihetta]Torstai 02.08.2007 15:13

Kyllä lapset on ihania :)

Eilen pitkällisen ja syvällisen pohdiskelun jälkeen (ja kun oli niin lämmin ilma) päätin lähteä käymään Lintsillä. Olen joskus aikaisemmin (ainakin joskus tuntuu siltä) reissannut niin usein kasin ratikassa että ihan sitä on ikävä. Ja kun viimein opin että sillä pääsee aika lähelle Linnanmäkeä. 8 oli aika täynnä. Porukka puhui jotain lipuista ja sisäänkäyneistä ja mä olin siinä vähän että mitäh. Joku mieS naurahti kaverilleen että on saanut kehuja t-paidastaan. Olin vielä enemmän että häh, kunnes katsoin sitä paitaa ja tajusin. Porukka menossa Rollareiden keikalle. Oli varmaan aika hienoa.

Menin siis Lintsille. Tykkään useimmiten kierrellä siellä, jos säät vaan sallii. Kaikkialla hirveesti porukkaa. Ostin yhden laitelipun ja menin vuoristorataan. Jonossa pari skidiä huutaa ehkä mun nimeä tai jotain, äänet niin tuttuja että jooh. Katson - ja kappas, siellä on pari kuudesluokkalaista pojua. Pidin jöötä niille joskus keväällä. Olimme molemmat tosi iloisia :DD Kundit huutaa että "älä tuu pilaa meidän iloa" ja mä "ei hitto" Vaunussa juttelin jonkun innokkaan ja nuoren Lintsifanin kanssa. Ja tietty kiljuin välillä ihan hirveesti laitteessa ja tietty niillä edessä istuvilla pojilla oli hauskaa. Jooh :)

Lähden kohta puoliin Hämeenlinnaan katsoo Isoa Pahaa Sutta. Syksyn teatterikausi auki ja muutenkin :) Ja jos vielä tässä kuussa, parin viikon sisällä sais lipun Kansallisteatterin Pukijaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.