IRC-Galleria

Sandygirl

Sandygirl

takanukke pajulasta
Kaikki jää kesken. Blaah.

Tiistai: Iadynin kännykkä hajos, näyttö muuttu tyylikkään keltakirjavax, mut silti sil pysty soittaan ja lähettään textareita, jos muisti ulkoo mitä nappulaa pitää painaa. Kävin viemäs kaverille animee ja unohdin Iadynin vahingos ulos kylmään odottaan tunnix. Anteex. :) Käytiin kaupungilla ja ostettiin sille uus kännykkä, mp3-soitin ja digikamera. Sitten oltiin ihan superiloisii kun oli nii siistii. Hengailtii aleissa ja käytii syömäs + illalla siellä leffassa joka oli hyberyllätys! Siis oikeesti ahdistavan pelottava. Tai sitten olin vaa sellasella tuulella. No mut ainaki ylitti ennakko-odotukset. Yeh.

Keskiviikko: Herättii ajoissa ja lähettii muutaman mutkan jälkee Serenaan lautaileen. Enhä mä ollu ikinä sellasta lautaa nähnykään. :P Huhuh.. ranteet ja polvet tosi kipeinä siit kaatuilemisest, mut kyl mä sit parin tunnin jälkeen aloin vähän osata. Pääsin jopa lastenrinteen alas kaatumatta. :D Oli kyl kiva päivä. Sen jälkeen ihan kuollu olo. Illal lisää aleja. (En oo kyl vielkää ostanu mitää vaatteit)

Tänään: Nukuin...nukuin. Sit lisää aleja aina vaa. Käytii dieselilki muttei ollu rahaa. Ai nii ja kirjastossa. Lainasin lastenkirjoja sellasex välipala-lukemisex. Nyt... Kotikatu-päivä joten hengailen isällä. Pitäis kirjottaa pari ruotsin juttuu viel muttei nyt jaxa.. ehtii myöhemminki. Illalla pitäis mennä ulos.

Oon koukussa kebab-kotzoneen. Kolme tyhjää laatikkoo pöydällä. Argh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.