IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR

Springtime KillerLauantai 31.03.2007 03:18

Kevät on sitä aikaa kun nuoriso kaivautuu koloistaan pussikaljoille rannoille ja toreille, nuoret aikuiset yhtyvät mielipuolisesti opiskelijayksiöiden epämukavilla sohvilla & sängyillä, Shemageihin pukeutuneet EMO/Indie-nuoret kaivavat "Checkers" Vansit/Classic Hi-Conversensa kaapeista ja vetävät Doctor Denimin uberkireät pillit jalkaansa ja suuntaavat kulkunsa kohti uusia vaihtoehtoisia haasteita.

Teekkarit ryömivät niljaisista kolostaan piinaamaan kansalaisia sekä tihenevä J-Rock bändien Suomen invaasio kielii myös siitä että katukuvassa näemme entistä enemmän vaahtokarkkioksennusta/technicolor-painajaista muistuttavia nuoria neitoja. Hevarit vaihtavat mustan paidan mustaan paitaan ja vaeltavat loputtomille kesäfestareille katsomaan niitä samoja Suomalaisia metallibändejä, mitä he viime vuonnakin kävivät katsomassa.

Rumba haistaa kevään ja kehuu puhki jonkin puoliksi vitsillä perustetun syntikkaduon, verraten tätä Duran Duraniin ja Moroderiin, Samuli Knuuti jatkaa ihanan vittumaisilla linjoilla ja Soundin Tero Alanko ei ole vieläkään oppinut kirjoittamaan arvostelua, joka ei herättäisi myötähäpeää. Britanniasta nousee uusi Kitararockin pelastaja, jonka nimi on "The *täytä-itse*s", jonka ensimmäinen levy myy jonkin n. 500 000 kpl ja seuraava lätty onkin 2CD poliittinen progeooppera, joka floppaa karvaasti.

Peer Guntin fanit ovat edelleenkin karvaisia ja lihavia.

Rubik kruunataan maailman valtiaaksi yksimielisesti Suomen rockeliitin taholta, eräs toisinajattelija-parka kivitettiin Iso-Roballe koska hän sattui toteamaan Rubikin kuulostavan Mewin ja Radioheadin derivatiiviselta summalta.

Hevi julistetaan Suomen viralliseksi musiikiksi, vääräuskoiset ammutaan kaduille. Suomen ulkoministeriksi nimetään Idols-Ari, koska se on kova jätkä ja tosi "hevi". Keväällä 2007 paskakin hevi on parasta.

Kevät, tuo odotuksen aika.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.