IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR

CCR - Heard It Through The GrapewineSunnuntai 31.12.2006 18:10

Vuosi 2006 lähenee viheliäistä loppuaan, Baghdad palaa sekä myös tupakka. Vuosi 2006, tuo unelmien sielunmessu.


”Vaikka ihmiset kulkevat erillisiä teitään eivätkä tiedä toisistaan, niin määrättynä päivänä he kohtaavat toisensa punaisessa ympyrässä”. - Siddhartha Gautama (oikeastaan Jean-Pierre Melville)

AI NIIN! MAAILMASSA ON VIRHE!Lauantai 30.12.2006 04:53

Maailmassa on virhe! Olen hyvin, hyvin närkästynyt. Vittu, siis hyvin vihainen. Lakki palo ja vituttaa ku pientä oravaa: menin tänään FIlmifriikkiin ja tiedustelin ystävällismielisesti että oiskohan tyrkyllä Jean-Pierre Melvillen "Ajojahti"-mestariteosta DVD-muodossa. Olihan se: REGION 1-VERSIONA JA JUMALAUTA 35,50e. En piä moista meininkiä yhtään MINNÄÄN.

Siispä Scanbox tai joku muu lafka: Nyt jumalauta alatte pakkaamaan sitä Melvilleä DVD:lle kunnon satseina nii pääsee osingoille. Melvillehän on pullottanut nestemäistä kultaa elokuvan muotoon, esim. Le Samourai (Ajojahti) sekä Le Cercle Rouge (Punainen Ympyrä).

Twang City Riot!Lauantai 30.12.2006 04:41

Stay tuned, lapset! Tulevaisuudessa on luvassa mahtipontinen The Sarko Stevens Band-instru-EP "Twang City Riot!", sisältää juurevaa instru-rockabilly härpättiä ja ihanan pseudo-soittotaitoista kitara-hälyä.

Luvassa myös villiä seksiä tehkuva vokalisoitu Rockabilly-pläjäys "Rockabilly Thunder", jossa mm. hittiviisuja "Satan's Gonna Make You Mine" että "(Don't Gimme) That Eye". Juurevaa sheikkausta jokaisiin kotibileisiin ja autoihin, joten dumpatkaapa ne Reggaeton-levynne jonnekkin Siriukseen ja get tuned to the REAL BEAT!

[Ei aihetta]Perjantai 29.12.2006 02:44

SHE LIKES PUNKRAWK RECORDS!
SHE PLAYS THEM EVERYDAY!

Hah! Won't get fooled again!Torstai 28.12.2006 16:39

Hahaa! Suomen Puolustusvoimat yrittää paikkailla mediaseksikkyytensä puutetta sekä värvätä nuoria urhoja aseisiin laajentamalla propagandansa näkyvyyttä kotoisaan IRC-galleriaan! Ovelaa pojjaat, mutta mua ette huijaa!

Sweet Little HiFiTorstai 28.12.2006 14:03

Olin eilen mukana kun Remi "Rock Russel" Hebosagil nauhoitti komppikitaransa tulevalle Hebosagil-pitkäsoitolle. Soundi oli repivä ja tuhovoimainen, Matt Piken henki leijaili Ilpo Heikkisen sinisen huoneen yllä. Shittiä, joka saa sut paskomaan housuun. Hebosagil tulee palauttamaan grooven takaisin metalliin.

Lienee sanomattakin selvää että allekirjoittaneen mielestä Hebosagil on jo aikaa sitten karistanut
konventionaalisen Thrash Metalin ässehtyneet tomut harteiltaan ja suunnannut märkivän avaruuslaivansa kohti Voivodiaanisia kvantti-soonis-ulottuvuuksia, vain eksyäkseen matkan varrella Doom Metallisiin aika-avaruusjatkumoihin. Huikeaa kamaa, ootelkaapas.

Tällästä shittiä ku Pussy Galore o tullu tässä ihasteltua, LoFi-punkbluesgaragea vahvistettuna bensatankein ja metallitynnyrein. Avoimin mielin, lapset:

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=71490476

Huikeaa kolinaa, meikä tykkää. Nii ainii! Pussy Galoressahan soitti kitaraa/lauloi Jon Spencer, myöhemmin tunnettu myös Jon Spencer Blues Explosionin enigmaattisena keulahahmona ja garagebluesin puolijumaluutena.

"Hyvästi Hollywood."Maanantai 25.12.2006 04:13

Sain joululahjaksi John Woon "A Better Tomorrow"-boksin. Katoin osat I ja II, ja nyt on semmonen fiilis että en kato ennää koskaan Hollywoodissa tuotettua sämpyläactionia, oli meinaan A Better Tomorrow I niin järisyttävä kokemus. Tsekatkaa, suosittelen lämmöllä.
Nonniin iskän pikku karvakädet ja pizzakuskit, se on joulu ny. 24.12 näin eurooppalaisittain, jouluaatto nääs. Jouluhan on antamisen ja ottamisen aikaa, joten muistakaapa nyt jumalauta ilahduttaa läheisiänne kaikilla kivoilla asioilla, esim. leffoilla, viinalla, kessulla, aikakausilehdillä, loitsuilla tai vaikka avokämmenellä. Jos joku antaa niin silloin toinen saa, yksinkertaista. Eipäs kuitenkaan kaksimielistellä siellä, runkut.

Näin joulun alla pyörii mielessä kaikkia juttuja, kuten: "Olenko ollu kiva?", "Miks pesukonneeseen katoo aina sukkia?", "Miks maahan tippunu plektra feidaa aina jonnekkin?", "Dear Eki, oonko läski?" tai vaikka "Miksi surmasin perheeni ruuvimeisselillä?". Olen nyt jouluna miettinyt että miksi olen muovautunut eloni kuluessa pitkätukkaiseksi, karvaiseksi sekä potraksi rockhenkilön räähkäksi. Ei annettu kauhalla pojalle syntymässä Fruittari-sopasta ja vuonna '86 ei paljoa ollu rumuuteen Yves Rocherin voiteita. Mutta avain hommaan onkin että on siistiä olla tämmönen soiro, perkele ku jonku on soironkin osa hoidettava. Jokuhan ne Provinssirockin vessatkin puhdistaa, ei passaa liikaa valittaa. Mutta ei hätää, oon kiva ja seurallinen nuori mies että ottakaahan tytöt yhteyttä :) PS. Kuva ois kiva.


HYVVÄÄ JOULUA KAIKILLE RAKKAILLE IHIMISILLE, TIIÄTTE KEITÄ OOTTE.

Opinions To Get Upset About vol. 9Lauantai 23.12.2006 22:09

Jaco Pastorius oli lahjaton narkkari.

Opinions To Get Upset About vol. 8Lauantai 23.12.2006 22:08

Steve on tunnettiin alunperin nimellä Serious Cat, alkuperäisenäkin aika paska läppä.