IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR

Poetry CornerKeskiviikko 27.06.2007 10:58

Kaksi lähtee, yksi jää,
pöntöstä kurkkaa sillin pää.

Vaimeasti huutaa Pilli ja Pulla,
puusta putosi paperirulla.

In your face,
Purple Haze.

"Some Faggot Shit!"Sunnuntai 24.06.2007 16:06

Vittu meikä on alkanu nauttimaan metallimusasta viime aikoina ihan vitusti, mutta en iha mistä tahansa kiikaamisesta/kiilaamisesta/kiihdyttelystä, vaan murskaavasta ja groovaavasta riffiräimeestä. Suosittelen tsekkaamaan seuraavat orkesterit ulos: High On Fire, Sleep, Electric Wizard, Kylesa yms. Elikkä siis sludgemman laidan murskaussessioita on tiedossa.

Beware The Redneck Riff!Ps. Judas Priest on kans aika kova.

I Am a member of a Right Brigade!Lauantai 16.06.2007 14:44

Bad Brains: Rock For Light.

EIPÄ EES TOIMI, EIPÄ.

LOLlipopperTiistai 12.06.2007 19:38

Eilen klo 22:00 - 01:00 yöradio.

Klo. 2:00 nukkumassa, unta vasta 2:30

Herätys 6:00

Bussissa 6:55

Tampereella 7:45

Juna Helsinkiin 8:07

Itä-Pasilassa/Vallilassa n. 9:20

Juna Pasilasta Tampereelle n. 11:15

Tampereella n. 13:00

Suoraan töihin tekemään uutisia.

Illalla pitäis ilmeisesti juoda.

Jumalauta ku väsyttää, meleko huumeinen fiilis :DD

np: The Starz - Cherry Baby
Vittu, menkääpä kattomaan yhteisö "Vince Neil on murhaaja", siellä nimittäin semmosta nuoruuden Glam Rock-paatosta että meikällä meni puurot ja rössyt vittu vähä väärään kurkkuun. Huippua!

Moments of plain and nude HORROR vol. 1Perjantai 08.06.2007 22:10

Tässä kun töissä olen ja valvon Radio Moreenin iltalähetystä, vaihdoin minidiscin soittimeen jotta David Mawbyn "Shakin' All Over" voisi jatkua täyden puolentoista tunnin mittansa. Painoin sulavasti Sonyn rakentaman MD-soittimen play-namiskaa välttäen nolostuttavan radiohiljaisuuden. Sitten se iski:

np. Yes - Owner Of A Lonely Heart


HYIVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

HEAVY METAL UND UNITED STATES OF AMERICAPerjantai 08.06.2007 19:32

TIIDYDYYDYYDYY TIIDYDYYYDYYDYYDYYYYYYY TIDITIIDITIIIIIIIIIIIDIDYDYYYTYTYYTYYTYYYYYYYYY TIIDYTIIDIIDIIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII


SIDDHARTHA GAUTAMA OH YEAST

To Walk A Middle CourseTorstai 07.06.2007 23:27

Ooh! Doomcore/Sludgecrust/Necrofvck/whatever bändi Kylesa nappas kyllä vitusti nyt! Tiukkaa myllytystä, ei mittää armo_hommia anna nämä veitikat, fuzziset kitarat pärisee niin vitusti. Meikä arvostaa, sanoisinko että jopa hivenen hengenheimolaisuutta Hebosagilin kanssa havaittavissa. I LIKE A LOT.

http://www.myspace.com/kylesa

Pittää vielä tuo Baroness tsekata, että oisko yhtä kylymää tavaraa.

DOMO ARIGATO, MR. ROBATOTorstai 07.06.2007 13:43

Vittu olin eilen huumeisapäissään, PÄSOM. Rabl.

np. Meiko Kaji - Flower Of Carnage
Meitsi ei ole ihan varma että kumpi on maailman siistein saundi: Josh Hommen murskaava kitaravalli, joka potkaisee Gardenian alkuun vaiko Scott Reederin basso, joka sytyttää koko homman liekkeihin?

Kyllä sähkökitarat ja bassot on maailman siisteimpiä vehkeitä ja pelejä heti putkivahvistimien, efektipedaalien, rumpujen, levyjen, 7" vinyylisinkun kansien ja kahvin jälkeen. Esimerkiksi kitara ja basso on ainoita asioita jotka tuntuu kunnolla munissa ja luissa potkun ohella, esim. toissa päivänä kuulostelin Hebosagilin tuoretta "Cosmic"-EP:tä stereoistani niin hokasin että: "DAMN ku nää bassot tuntuu muuten rintakehässä.". Volyymit olivat vain siinä 17 pykälän paikkeilla(goes up to 32). Normaali rokettilevy alkaa tuntua kehossa vasta siinä 23 pykälän kohilla, Hebosagil pääsi sitten suoraan Electric Wizardin ohella meikän paskastereobassboom-testin voittosijoille.

Ehkeipä tämä ole ollenkaan outoa: Hebosagilin "Cosmic"-EP:llä käytetty bassosetup, aktiivimikitetty Washburn XB-120 / Electroharmonix Big Muff / 100w Carlsbro Stingray Bassamp (1x15") / C-vire (muistaakseni C), ei suostunut menemään nauhalle normaaleilla basso/kitaramikeillä (merkki muistaakseni Sennheiser) vaan beissit jouduttiin ottamaan narulle bassarimikeillä, jotka nekin menivät auttamatta tukkoon äänenpaineesta. Vitun äijjää.

Todellakin, Hebosagilin "Cosmic"-EP on tulossa touko/kesäkuun vaihteessa, se tulee vetämään Suomen metalliskeneä pitkin korvia ja raahaamaan sen hiuksista pihalle potkittavaksi. Mutiloinnin jälkeen se pyyhkii munansa olohuoneen verhoihin. Ilman ystävätasoitustakin: HUH HUH. Harvoin, jos ikinä, olen kuullut näin kylmän apokalyptista levyä. Tuomionläheinen tunnelma tiivistyy karun kolisevien ja murisevien saundien myötä ja kuten edellä mainitsin: yksi pahaperseisimmistä bassosaundeista. Avantgardistista Crust/Doom Metal-mättöä rockmaisin vivahtein ja rakentein, todella mysteeristä menoa. Duunatkaa ittellenne ku tulee, se on ilmainen.