IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR
Kahlattuani polviani myöten hylsyissä, ruumiskasoissa ja särkyneissä unelmissa, laulatin 45.:siani armotta kohti The Wingates-jengin johtajaa "Pops" Wingaten auringossa päivettynyttä ruhoa kohden. Magnum-luotien läpäisyvoima oli ilmeisesti liikaa tuolle rikoksessa marinoidulle ihmisen tekosyylle, viimeisenä muistonaan maanpäällisestä vaelluksesta "Pops" sai mukaansa tuntemuksen kuinka helposti Magnum-ammus suolistoa ja luustoa repiikään veriseksi, luunsirujen koristamaksi massaksi. Hicksvillen kaupunki saa ansaitun rauhansa, mutta luoja tietää kuinka pitkäksi aikaa.

"Gun Smoke" on siis läpäisty, infernaalinen urakka. Save State lauloi suht rivakasti johtuen pelin saatanallisesta vaikeusasteesta, porukkaa puskee kehiin kuin klassisessa Commandossa ja meininki lähenee apokalyptisyydessään jopa Sam Peckinpahin "Rautaristi"-elokuvaa. Klassinen kokemus, suosittelen kaikille lämpöisästi "Gun Smoke"-odysseijaa. Peli ei ole mitään nykyajan nöösipaskaa vaan miehekkään apokalyptista "Run And Gun"-henkistä verilöylyä ryyditettynä Morriconemaisella 8-bit scorella. APPROVED.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.01.2007 11:46

Tiesittekö että Suomeen ei enää tuoda mandariineja niiden korkean siemenpitoisuuden takia, maahantuodut pienet sitrushedelmät ovat pääasiassa Satsumoita ja Klementiinejä.
Jälleen kerran allekirjoittanut on sukeltanut NES-emulaattorien hämmentävään ja mystiseen maailmaan, maailmaan missä mikään normaali ja sallittu ei päde. Kylmänviileästi aloitin eilettäin läpäisemään Capcomin sadistisen vaikeaa länkkäri-shoot 'em upia Gun Smokea. Tämä epäinhimillisyyden ja kylmyyden mestarillinen äpärälapsi on kalvanut mätivän puumerkkinsä tuhansien ja taas tuhansien 80-luvun lasten mieliin misantrooppisella vihollispaljoudella ja epileptisiin mittasuhteisiin kasvavaan ruudulla tapahtuvaan vipinään.

Kyllä, Gun Smoke on hampaisiin asti aseistautuneen Lonesome Gunmanin verinen taistelu satoja vihamielisiä, kylpyä kaihtavia pahiksia vastaan. Kivääriä heiluttavat perusjantterit, dynamiitteja viskelevät intiaanit, konekiväärein aseistetut meksikaanit sekä ninjat(?) yrittävät murtaa yksinäisen kostajan epätoivoista offensiivia The Wingates-rikollisjengiä vastaan. Tämä kuuteen kenttään jaettu Pekinpahmainen kosto-odysseia katkeaa jokaisen kentän lopussa lymyilevään diaboliseen pääpahikseen. Jotta sankarimme ei pääsisi tylsistymään kuoliaaksi, on pomotappeluihin lisätty jännitystä luomaan jumalaton määrä pienempiä pahiksia säpisemään. Oh Yeah, Sounds like a classic NES-shooter.

Nyt, n. 2 tunnin pätkityn tahkoamisen jälkeen olen viimeisessä kentässä. Matkan varrelle on jäänyt vain tuhansia hylsyjä, veriseksi muhjuksi raastettuja nuorukaisia sekä viattomuus. Matka kohti pimeyden sydäntä on alkanut. Apokalyptinen vimma ajaa loppuun rääkättyä virtuaaliruumistani kohti vääjäämätöntä loppua. Loppuyhteenveto seuraa grandé finalen jälkeen, thumbs up.

Speedealer/Warmonger/FreewheelerLauantai 13.01.2007 22:16

8 Days A Week.Perjantai 12.01.2007 18:52

Loose cannon!

Nebulaa kuunnellessa mieli lepää ja sielu puskee hunajaa, vanhakantainen riffirock kyllä jytää sielun liikkeelle. Takana on siis ensimmäinen kouluviikko vuodelle 2007, viikkoon on mahtunut kaikenlaista raffia menoa, kuten insertin tekoa makasiiniohjelmaan, käsikirjoituksien selailua, diabolista krapulaa, tähtitieteellistä humaltumista sekä uusia tuttavuuksia Grankullasta, tuosta Uudenmaan hunajapitäjästä. Viikon saldo: mahtavaa meininkiä.

Jatkamma samoilla tulilla!
09.01.07 19:49 <Meriko> Suosittelen, että luet 23 minuuttia helvetissä kirjan. Sen saa tilattua osoitteesta www.kuvajasana.fi
11.01.07 14:46 <Sarko> Suosittelisin sinua tutustumaan Tapio Kotkavuoren teokseen "Vasemman Käden Polku", kirja on tilattavissa osoitteesta: http://www.voimasana.fi/kirjat.htmlOn ne kummia.

CCR - Heard It Through The GrapewineSunnuntai 31.12.2006 18:10

Vuosi 2006 lähenee viheliäistä loppuaan, Baghdad palaa sekä myös tupakka. Vuosi 2006, tuo unelmien sielunmessu.


”Vaikka ihmiset kulkevat erillisiä teitään eivätkä tiedä toisistaan, niin määrättynä päivänä he kohtaavat toisensa punaisessa ympyrässä”. - Siddhartha Gautama (oikeastaan Jean-Pierre Melville)

AI NIIN! MAAILMASSA ON VIRHE!Lauantai 30.12.2006 04:53

Maailmassa on virhe! Olen hyvin, hyvin närkästynyt. Vittu, siis hyvin vihainen. Lakki palo ja vituttaa ku pientä oravaa: menin tänään FIlmifriikkiin ja tiedustelin ystävällismielisesti että oiskohan tyrkyllä Jean-Pierre Melvillen "Ajojahti"-mestariteosta DVD-muodossa. Olihan se: REGION 1-VERSIONA JA JUMALAUTA 35,50e. En piä moista meininkiä yhtään MINNÄÄN.

Siispä Scanbox tai joku muu lafka: Nyt jumalauta alatte pakkaamaan sitä Melvilleä DVD:lle kunnon satseina nii pääsee osingoille. Melvillehän on pullottanut nestemäistä kultaa elokuvan muotoon, esim. Le Samourai (Ajojahti) sekä Le Cercle Rouge (Punainen Ympyrä).

Twang City Riot!Lauantai 30.12.2006 04:41

Stay tuned, lapset! Tulevaisuudessa on luvassa mahtipontinen The Sarko Stevens Band-instru-EP "Twang City Riot!", sisältää juurevaa instru-rockabilly härpättiä ja ihanan pseudo-soittotaitoista kitara-hälyä.

Luvassa myös villiä seksiä tehkuva vokalisoitu Rockabilly-pläjäys "Rockabilly Thunder", jossa mm. hittiviisuja "Satan's Gonna Make You Mine" että "(Don't Gimme) That Eye". Juurevaa sheikkausta jokaisiin kotibileisiin ja autoihin, joten dumpatkaapa ne Reggaeton-levynne jonnekkin Siriukseen ja get tuned to the REAL BEAT!

[Ei aihetta]Perjantai 29.12.2006 02:44

SHE LIKES PUNKRAWK RECORDS!
SHE PLAYS THEM EVERYDAY!