IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR
Voi muna ku meinaa ärsyttää nii helvetisti tämä Red Hot Chili Peppersien eläke-kauden tuplamammuutti-levyltä lohkaistu uusin sinkku, ei siis Dani, vaan tämä Baby Skipiduveinau tai joku. Voi kristus että osaa olla ärsyttävä kitarariffi biisissä, ei vittu mitään rajaa, kauhiaa apina-funk-näkkärisoundia. Fleahan nyt pumppaa tavaramerkkikuviota ja rumpalis-herra takoo biittiä, propsit muuten jämptistä biitistä. Mutta siis jumalauta ku Kiedis iskeytyy höpöttämään siihen päälle niin meinaa loppua usko ihmiskuntaan. Faktahan on siis se että Anthony Kiedis ei ole koskaan ollut mikään järisyttävän hyvä vokalisti, mutta hoitanut tonttinsa helvetin hyvin annetuissa puitteissa, mutta vittu nyt alko kuppi vuotaa yli. Meinasin hukuttautua ämpäriin kun kuulin toisen säkeistön "SKIPIDPAPADULOVELIKEAKITTYSKAPADAPA" osion, siis mitä vittua 'Tony?

No suotakoot tämä Peppereille, niillähän on ollu vaikeeta ja huumeongelmia ja lässynlässyn melekeen kiinnostaa. Oon niin vähemmistömulukku (mutta ihan kiva, voin tarjota kahvit) että mun mielestä Peppereiden ois pitäny pitää Dave Navarro kitarassa etikä ottaa John Frusicantea messiin, ku se on näin narkkausvuosin jälkeen unohtanut miten kitara soi sillai siedettävästi. Navarrolla oli mahtavan ronski ote "One Hot Minute"-lätyllä, joka mielestäni on kovin Pepperi-levy minkä olen kuullut. Johnha hoiti tonttinsa nii saatanan hyvin kyllä "Blood Sex Sugar Magick"-levyllä, että tuntuu tää nykyinen näkkäri-kitarointi pakostakin todella heikolta.

Ei siinä ku kessää ja Mega Mania, muistakaa olla päissänne ja ostaa paljon levyjä, sillä piratismi on rikos ja levyt on kivoja.

IMACSunnuntai 23.07.2006 22:51

Kuulkaatten, Land Of The Dead: Road To Fiddler Green on demon perusteella ihan vitun tiukkaa kamaa, zombiet vastaan nuoriso. Vuoden 2006 peli, survival horror, röh.


HYÖÖÖRGH.

Zombies Against YouthLauantai 22.07.2006 23:04

Ai että mää vihhaan nuoria ja dynaamisia ihmisiä. Onneksi on olutta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.07.2006 22:04

"On turvallista sanoa, että kukaan ei ymmärrä kvanttimekaniikkaa."

- Richard Feynman
"U Netsex?"

"LOLZORD"

"gg"

"kk"

"O' Rly?"

"ROFLMAO"

"EISS"
*virn* *raps* *nyks* *kävel* *röyht* *huits* *haista v*
"Music is banned in Khomeini's Iran
On the grounds that it stimulates the brain
We've done him one better in the land of coke & honey
Using music to put people's brains to sleep

Ever wonder why commercial radio's so bad?
It's 'cause someone upstairs wants it that way
If the Doors or John Lennon were getting started now
The industry wouldn't sign 'em in a million years"

Dead Kennedys - Triumph Of The Swill, "Bedtime For Democracy"-LP 1986.


Miettikääpä omassa mielessänne, rakkaat Yleisradion kuulijat, että onko jotain vialla.

ArrowsKeskiviikko 28.06.2006 17:49

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, haista vittu.
Meikä kuuntelee just nyt ruotsalaista rock-yhtyettä nimeltään Veins Of Jenna. Meikä ei tajua tätä hommaa nyt yhtään. Ihmisillä on täys vapaus soittaa ihan mitä haluavat, ja se on hienoa, which is nice. Mutta ku mä en älyä tätä 80's-nostalgia hommaa yhtään. Kaverit näyttävät Mötley Cruen ja Backyard Babiesin sekoitukselta, ovat muuttaneet ittensä Los Angelesiin ja nämä kuulostavat täsmälleen keskiverrolta, joka saadaan ku sekoitetaan Mötley Crue ja Backyard Babies.

Bam Margera on soittanut näitä nyt tuolla omalla radiokanavallaan/ohjelmassaan, ja on ilmeisesti mielissään bändistä. Mutta ku tämä on niin tylsää. Lauletaan biluista ja REUB hommista, mutta ilman mitään fiilistä. Jos lauletaan niistä hetero ja reubhommista niin pitäis pistää ittensä peliin, mutta ku tämä nyt on tämmöstä rössyä. Kitarat soi lujjaa, basso soittaa laskevaa sointukulkua ja laulaja kärisee. Herrajumala, meikä kai on tullu aikakoneella vuoteen 1989 takas. Emminä tiiä, saakai kuunnella kuka tykkää, muttaku ei tunnu missään. Haukkukaa tylsäks, mutta eikö rockissa ole niinku avainsanoina "Vauhti" ja "Vaaralliset tilanteet"? Tässä ei oo ku fyysistä vauhtia ja vaaratilanteet ja katastrofin ainekset on jääny siihen JCM800:sen input-jakkiin.

Think about it kids, sama pätee meikän mielestä myös Gemini Fiveen. No eipä siinä, meikä tykkää My Chemical Romancesta ja, kyllä, joistain Bullet For My Valentinen biiseistä. Kyllähä se hävettää, mutta vain vähän.

Ja Gemini Fiven jätkät on vanhoja.

Liitteet:

http://www.myspace.com/vainsofjenna
http://www.geminifive.com/

Gods Chosen Dealer - KamahimoitusMaanantai 19.06.2006 20:41

Varoitus! Seuraavassa artikkelissa kamarunkkaillaan sen verran että normaali tallaaja saa jonkinasteisen aivovuodon ja luultavasti päätyy ostamaan Futari-lehden.

Ostettuani itselleni Fenderin BXR300C bassostyrkkarin, olin hyvin tyytyväinen. Ainoastaan hampaani koloon jäi rössyämään vahvistimesta puuttuva särö-kanava, joka loisi täydentävän lisän kamppeisiin. Myöskin rivitaloasuntoni on hieman estänyt Fenderin huudattamista 7 boforin voimalla, naapurit näet huumorintajuttomina saattaisivat muuttua tuorejuustoksi.

Tänään käydessäni hyvällä tuttavallani Ilpo Heikkisella, tuolla Hebosagilin märkivän sykkivällä rumpalistilla ja F.-orkesterin himokkaan komealla kitaristi/tulkitsijalla, juutuimme keskustelemaan erinäisistä kamoista. Sovimme että kokeilemme lähiviikkoina Fenukkaamme full force-moodilla, putkietuasteella vahvistettuna. Etuaste voisi tuoda mainiota rouheutta transistori-vahvistimeeni, joka muuten tyydyttää tarpeeni 300w transistoritehollaan.

Olen myös miettinyt hankkivani itselleni Behringerin huokeita bassoefektejä, tarkemmin ottaen Bass EQ:n ja Särön. Bass EQ:lla voisin tyydyttää sairaita Faith No More-fetissejäni ja tuikkia snaudiini Billy Gould-maisia paukkuvia säväytyksiä, ja säröllä saisin hienoista Alice In Chains-soraa mun hunajaisiin basso-toneihin.

Ja sitte meikä on sitten myös sellaista mieltä että on ihan uskomatonta homostelua, ku semmoset liinatukkaiset, pullonpohjalasiset makuuhuone/opisto-basistit tulee avautumaan M.Netissä tai vaikka Kiikelissä siitä että soittaa beissiä plekulla. Ottaa muuten jonkuverran nuppiin ku ne skatofiilit iskevät luiset sormensa aiheeseen: "Njaa, minä itsehän soitan bassoa sormin, koska se on ainoa oikea tapa ku JACO PASTORIUSKIN soitti njää njää", ei niinku mitään rajaa. Sitte alkaa hirviä luento jostain vitun vintage-kamoista ja siitä että pitäis olla semmonen basso ja styrkka, jonka päälle Pesosen Eino oksensi Ranuan lavatanssien jälkeen '65. Nii, ja totta kai komppi pitää soittaa ehdottomasti otelaudan päältä, ku se on niin tsääs ja funkee ja vintitz.

Sitte ne meidän pikkumussukka Eino Pesoset menee studioon ja sanoo äänittäjälle että "Elä laita mittään säröä tai kompuraa, meikä haluaa vintage-soundia.", sitte ne menee nurkkaan istumaan jakkaralla ja ilon kuola valuu suunpielestä ku ne näplää tsääs-fuusiokuvioita, ja äänittäjä itkee ku nauhalle ei tuu ku munatonta pöhinaa. Siinä sitä sitte itketään tuoppiin illalla ku ei snaudi oo ku Jacolla tai Myungilla, HAH. Vittu, ei muuta ku kunnon soundit ja heiluttaa studiossa tukkaa ku vetää hirveellä fiilareilla osiot purkkiin, nii hyvvää tullee. Bassohan on pohjimmiltaan katujyrän ja kitaran risteytys, jota voidaan myös käyttää lyömäsoittimena.