IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR
Minä ja ystäväni Saija mentiin Forssaan yks viikonloppu ku ystävämme Ninnun veljellä Okolla oli synttärikestit, ja meijjät kutsuttiin sinne bileisiin. Menimme Lempäälän ohi, siellä oli iso kauppa. Sitten me oltiinkinjo Forssassa, ja mentiin Kuumaan, missä oli paljon hevosia ja Ninnun isi ja äiti, meillä oli siellä tosi kivaa. Sitten me mentiin Forssaan ajelulle ja kävimme Anmattikoulun pihalla polttamassa tupakkaa ja sitten minulle tuli paha olo, koska verensokeri oli niin alhaalla. Onneksi se sitten nousi kun sai hiukopalaa.

Sitten me mentiin Ninnun talolle, joka oli jossain linjalla ja alettiin juomaan brenkkua iha homona. Sitten Ninnulle tuli yks Noora, joka on tosi kiva ja ihana<3 Sieltä me sitten mentiin baariin juomaan lissää brenestä, käytiin Blue Poolissa ja Kultajyvässä, missä oli karaokea. 54:sessa alkoi emottamaan ku olin päissään, rapistuin henkisesti. Sitten me mentiin nukkumaan Ninnulle.

Seuraavana päivänä me mentiin kebabille ja juotiin lissää, kunnes Okon synttärit alkoi ja sinne tuli paljon ihmisiä. Meillä oli tosi kivaa ja humalluimme, Noorakin tuli sinne bileisiin<3. Sitten oltiin aika humalassa, ja minä pelottin ihmisiä kummilla jutuilla ja sitten piti lähtä 54:seen, mutta sikaniskaportsari ei päästäny sisälle. Mentiin sitten Havannaan joka oli kauhea läävä. Sitten me mentiin sammumaan. Sunnuntaina oli kova krapula mutta söimme pitsaa Denississä, oli muuten ehkä parasta känkkyä ikinä, In Forssa Style. Sitte mentiin Ninnun vanhempien tykö ja sitten lähdettiin takaisin Saijan kanssa opistolle.

Oli muuten ihan helvetin mukava reissu, salute Forssalaisille! Hastala Forssa Siempre!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.