IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kiitos tästä kirjoittaja <3 Lauantai 25.07.2009 12:47

Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h.

Tyttö: Hidasta, mua pelottaa.
Poika: Enkä, tää on hauskaa.
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa.
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua.
Tyttö: Hyvä on ,mä rakastan sua. Jarruta.
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa.

*tyttö halaa poikaa*

Poika: Ota mun kypärä ja laita se päähäs. Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen pettämisen seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä ja vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen, matkan puolivälissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.

Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä blogiisi.


Analysoidaanpa tätä nyt hetki. Ensinnäkin ku päristelet pyörällä 180 km/h niin siinä ei paljoa kommunikoida. Vaikka tyypeillä olis ollu radioyhteys toisiinsa niin sen toisen puheesta ei saa vittuakaan selvää ku sillä ei oo kypärää. Morsettamallakohan ne tuon keskustelun kävi? Helvetinmoinen keskittymiskyky pojalla, pisteet siitä. Ja miten helvetissä se poika oikein meinas tunnistaa OIKEIN kovan halauksen normaalista kiinnipitämisestä? 180 km/h lasissa pidetään perkele kiinni eikä meinata, vai hiuksistako se tyttö ensin kiinni piti? Moisesta vauhdista kypärän vaihtaminen on kans melkoinen stuntti, kummankin pitää olla melko riskejä kavereita, ja melko (erittäin) tyhmiä myös ku yleensäkin lähti toinen kyytiin ilman kypärää? Jarrujen räjähtäminen muka syynä kypärän vaihtoon, ikinä kuullu moottorijarrusta? Ilmanvastuskin on tuossa vauhdissa jo niin kova ettei tartte kun vähän nousta siitä tankin päältä niin jo alkaa maisemista saada jotain selvääkin. Ja mitä helvettiä, kyydissä ilman kypärää? Todennäköisesti tyypin mopo meni mettään siitä syystä kun joku kärpänen lensi silmään, ja tuossa vauhdissa varmasti uppos se kärpänen ja syvälle. Ja haluaisinpa tutustua siihen Teräsmiehen tyttäreen joka henkensä piti tuosta tällistä, 180 km/h vauhdista seinään se on aivan yksi lysti onko sulla kypärää ollenkaan vai kaks kypärää, vai kolme. Tosin tarina ei tunnu mainitsevan jäikö muija loppuelämäkseen kasviksi. Miksiköhän? Vuoden Tyhmä Paskiainen-kiertopalkinto jaetaan tänä vuonna hiukan etukäteen, ja tuon poikasen hautahan se on osoitteena. Asetellaan se siihen kiven päälle kivasti. Jos jaksavat sen ruumiin rapsutella sieltä seinästä irti. Oppiipahan ottamaan huippuja jarruttomalla prätkällä.

Jos sinunkaan mielestä koko paskassa ei oo realismin häivääkään - kopioi tämä blogiisi. Kuka helvetti näitä oikein tekee?

Onni on ehtinyt tänään:Torstai 16.07.2009 16:12

-tippua syöttötuolista lattialle.
-levittää lattianpesuvedet pitkin lattioita
-mennä omatoimisesti kylpyyn (ei ehtiny kun kädet työntää kokonaan ammeeseen, mutta harmitti sekii, kun oli pitkähihanen paita päällä)
-kolauttaa pään noin 40 kertaa lattiaan tms. joka kerta huudon kera, rupeen tosiaan harkitsemaan sitä konttauskypärän käyttöä. :D
-kuolata äitin kännykän läpimäräksi
-aiheuttaa muuten vaan sotkua ja tuhoa äidin päänmenoksi.

Ja päivä on vasta puolessa!

Kivaa, kun lapset kasvaa ja oppii.. :D Ja nyt se sit tuijottaa minuu tuolta niin viattoman näkösenä keskeltä just levitettyä kirjakasaa. :D Äiti rakastaa <rakas>

Pikkukakkosen neuvolaTiistai 14.07.2009 21:54

rv 22+0 (17+4)
Paino 69,2kg (66,7)
Muutos/vk +500 (-)
Verenpaine 120/70 (109/76)
Pissa puhas
Hemppa 126
sf 20
Lapsiveden määrä normaali
Sikiön syke 142-150 +
Liikkeet ++

Verinäytteissä sekä papanäytteessä oli kaikki kunnossa.

Eli kaikki hyvin, seuraava aika 12.8.

Onnikii oli tällä kertaa ihan rauhallisesti, varasin sille pullon maitoa tolle ajalle, joten se sitä joi ihan rauhassa siinä lattialla. Ainut mitä ehti tehä, oli että piirteli kuulakärkikynällä omaan naamaan sillä aikaa, kun äiti otti pissanäytettä. :D

Onnin 8kk neuvola 07.07.09Tiistai 14.07.2009 21:36

Paino 9910g (9040)
Pituus 73,5cm (69,5)
Pää 47,5cm (46,2)

"Ryömii, leikkii mol. kädellä, jokelee paljon. 1 hammas. sydä- ei sivuäänejä. ????? +/+, ei karsastusta. Lonkat ?????, kivekset laskeutunut. ????? (oiskohan aukile, sen ainaki mittas) 1,5*3cm. Poskilla allerginen ihottuma (seurataan kotona ruokaa nyt)"

Neuvolalääkäristä kyse, lääkäri oli virolainen ja suorastaan pakko oli kirjottaa tuo samalla tavalla, kun se.. :D Kysymysmerkkien kohalla on jotain, mistä en kertakaikkiaan saa selvää.

Kaikki oli siis hyvin ja neuvolatäti sano, että Onni kehittyy esimerkkien mukasessa tahdissa. :D

Ja hampaita on nyt tosiaan jo kaks, tuolloin ei vielä ollu.

Seuraava neuvola ois ollu 1v neuvola, mutta pyysin, että voitais ottaa myös 10kk mitat, joten seuraava käynti on 2.9., hienon nimen nimipäivänä. Onni siis silloin tasan 10kk. :)

PuuhamaaTorstai 09.07.2009 23:01

Aamupäivällä mie ja Onni mentiin Puuhamaahan Karin, Mintun ja mamman kanssa. Ilma oli vähän sateinen ja viileä, mutta eipä tarvinnu jonottaa mihinkään. :)

Onni pääs kokeilemaan karusellia ja erilaisia kiikkuja ym. Parasta oli kuitenki, kun Onni pääs Puuha-Nallea tervehtimään, ihan kahteen kertaan. Luulin, että Onni ois pelänny sitä, mutta päin vastoin, Onnin naamalle nous hymy, kun Puuha-Nalle lähesty ja kun Onni sai myös koskettaa Puuha-Nallea, piti ihan nauraa ääneen. :D

Uimassa Onni ei ollu mukana, se jäi Karin kanssa penkille kattelemaan, kun myö muut mentiin. Eipä siellä kauaa viittiny uiakkaan, kun oli niin kylmä.

Hauska päivä ollu siis. Kuvia lisäilen viikon päästä, kun saan niitä mutsin kamerasta. :)

Onni 8kk! <3Perjantai 03.07.2009 01:01

Tänään tuli siis taas kuukausi täyteen, uskomatonta!

Onnin ryömimisvauhti kiihtyy ja kiihtyy vaan koko ajan ja siinä välissä mennään aina konttausasentoon heilumaan, mutta siinä asennossa ei vielä edetä mihinkään. Onni on kuitenki ehtiny melko tarkkaan koko talon jo tutkia. :)

Tänään Onni nous kaks kertaa ihan ite istumaan ja onkii alkanu kestämään istualtaan tosi hyvin, kun siihen laittaa. Ensimmäistä kertaa istu myös kylvyssä tänään ihan ite, ettei äitin tarvinu ollenkaan auttaa. :)

Tänään Onni myös alko kunnolla sanomaan (viimein) kaikenlaisia tavuja. Suosituimmat oli "väyväyväy" ja "tättättät" :)

Ja myöskin tänään, mikä parasta, ONNILLE PUHKES KAKSI HAMMASTA! <tuuletus> Niitä on nimittäin odotettu ja kitisty ja kitisty ja odotettu, ja viimein ne sit tuli, kaks kerrallaan. :) Eli ei ihme, että äitillä on ollu vähän kiukkunen vauva täällä melkein viikon verran.

Tänään on siis opittu paljon ja varsinki tän koko kuukauden aikana yhteensä, nyt ei vaan pysty kaikkea muistamaan. :D Mutta on se vaan iso poika!

Puoliväli! Tiistai 30.06.2009 12:55

20+0 &lt;tuuletus&gt;

RakenneultraMaanantai 29.06.2009 19:35

Tänään iltapäivällä siis ultrailtiin. Onni vietiin ensin hoitoon, pääs kaverinsa Tuomaksen kanssa leikkimään, kiitos vaan Miia hoitoavusta! :) Oli ollu Onni oikeen kiltisti, eikä ollu yhtään kaivannu isiä ja äitiä.

Tällä kertaa oli huomattavasti mukavempi kätilö Lohjallakii, joten en aio enää vaihtaa synnäriä. :D
Pikkusella oli kaikki kunnossa, oli kasvanu viikkoihin nähen normaalisti, tänään on siis rv 19+6 ja koko vastas viikkoa 19+4 :) B-mitta oli 44,9mm. Ultrattiin aika kauan ja se kätilö selitti kaiken hurjan tarkkaan, mutta jäipähän ainaki turvallinen olo. Vauvan syke oli 140. Sukupuolta se ei ollu kovin innokas näyttämään, mutta pienen epäröinnin jälkeen kätilö sano siellä häpyhuulet näkevänsä, vaikkakin napanuora oli vähän eessä siellä jalkojen välissä, ettei niin hyvin nähny. Mutta pientä prinsessaa tässä nyt sit ilmeisesti odotellaan.

MRSA-kokeisiin pääsen lokakuussa vielä kertaalleen, jos ne on negatiiviset, saan ilmeisesti liikkua tällä kertaa osastolla normaalisti, mutta saan kuitenki oman huoneen, wc:n ja suihkun (voi että kun harmittaa :D ) Vauvaa ei kai myöskään saa viedä sit muitten hoidettavaksi, vaan hoito tapahtuu aina siellä omassa huoneessa.

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 00:05

http://www.youtube.com/watch?v=oBE0m_xcmhY

Siis miten tuo nainen kehtaa? <xD>

[Ei aihetta]Perjantai 12.06.2009 11:08

Harri sais tulla jo kotiin <3
Mie en oo nähny sitä kun viimeks illalla, kun en heränny aamulla siihen kun se lähti. :(
En mie jaksa oottaa noin montaa tuntia!