IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Puoliväli! Tiistai 30.06.2009 12:55

20+0 <tuuletus>

RakenneultraMaanantai 29.06.2009 19:35

Tänään iltapäivällä siis ultrailtiin. Onni vietiin ensin hoitoon, pääs kaverinsa Tuomaksen kanssa leikkimään, kiitos vaan Miia hoitoavusta! :) Oli ollu Onni oikeen kiltisti, eikä ollu yhtään kaivannu isiä ja äitiä.

Tällä kertaa oli huomattavasti mukavempi kätilö Lohjallakii, joten en aio enää vaihtaa synnäriä. :D
Pikkusella oli kaikki kunnossa, oli kasvanu viikkoihin nähen normaalisti, tänään on siis rv 19+6 ja koko vastas viikkoa 19+4 :) B-mitta oli 44,9mm. Ultrattiin aika kauan ja se kätilö selitti kaiken hurjan tarkkaan, mutta jäipähän ainaki turvallinen olo. Vauvan syke oli 140. Sukupuolta se ei ollu kovin innokas näyttämään, mutta pienen epäröinnin jälkeen kätilö sano siellä häpyhuulet näkevänsä, vaikkakin napanuora oli vähän eessä siellä jalkojen välissä, ettei niin hyvin nähny. Mutta pientä prinsessaa tässä nyt sit ilmeisesti odotellaan.

MRSA-kokeisiin pääsen lokakuussa vielä kertaalleen, jos ne on negatiiviset, saan ilmeisesti liikkua tällä kertaa osastolla normaalisti, mutta saan kuitenki oman huoneen, wc:n ja suihkun (voi että kun harmittaa :D ) Vauvaa ei kai myöskään saa viedä sit muitten hoidettavaksi, vaan hoito tapahtuu aina siellä omassa huoneessa.

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 00:05

http://www.youtube.com/watch?v=oBE0m_xcmhY

Siis miten tuo nainen kehtaa? <xD>

[Ei aihetta]Perjantai 12.06.2009 11:08

Harri sais tulla jo kotiin <3
Mie en oo nähny sitä kun viimeks illalla, kun en heränny aamulla siihen kun se lähti. :(
En mie jaksa oottaa noin montaa tuntia!

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.06.2009 15:40

Lähtekää nyt jooko joku miun ja Onnin kanssa huomenna http://www.asiakasomistajanhelsinki.fi/ohjelma_torstai.html ! Mie haluun nähä Onni Oravan poppipähkinät. :D Kivempaa ois mennä, kun ois seuraa. :)
rv 17
paino 66.7kg (lp 66.7kg)
muutos -
rr 109/76
pissa puhdas
lapsiveden määrä normaali
syke 150 +
liikkeet ++

Kohdunsuu oli punanen, joten lääkäri otti papa-näytteen, varmistetaan ettei oo mitään tulehusta. Ultrallakii vähän katottiin ja siellä se pieni köllötteli.. :)

Onni oli mukana ja sillä aikaa kun mie makasin siinä lääkärin tutkittavana, niin Onni ehti käydä ottamassa lääkärin tulostimesta töpselin irti.. :) Hyvä Onni! :D

Onni sai vaihteeks uudet lääkkeet.Maanantai 08.06.2009 19:30

Onnin pylly alko eilen punottaa ja tänään aamulla kun otin vaipan pois, pylly oliki jo ihan vereslihalla joistain kohtia. Se on tosi kipee se Onnin pylly ja Onni on hurjan kiukkunen. Soitin sitte neuvolaan josta käskettiin soittaa kiireelliseen ajanvaraukseen, josta sain puhelinajan lääkärille, joka sano, että "ei tuo nyt lääkeallergialta kuulosta, mutta kokeillaan antibioottien vaihtamista". Mutta nyt tosissaan toivon, että johtu noista edellisistä antibiooteista, jotta toi pylly nyt paranis, on se vaan niin kipee ja pahan näkönen!!!

Ostettiin Onnille myös Rela-tippoja ja aurinkorasvaa... :D
Onni on ollu nyt siis jo kolme viikkoo kipeenä.
Ensimmäisen kerran lääkärissä käytiin viikon kipeenä olon jälkeen kunnallisella Nummelassa. Ulkomaalainen lääkäri totes vaan, että Onnilla on nuha.

Siitä viikon päästä mentiin sit Mehiläiseen, kun Onni oli vaan entistä kipeempi. Siellä lääkäri totes, että Onnilla on korvatulehus, keuhkoputken tulehus, sekä infektioastma. Onni sai antibiootit ja kipuun ja kuumeeseen Pronaxenia. Lisäks Onni hengitteli siellä Mehiläisessä spiralla lääkettä sekä sai astmalääkityksen kotiin ja ehdottoman käskyn lähtee sairaalaan, jos Onnin hengitys yhtään pahenee.

Nyt siitä viikon päästä, eli eilen ei onneks Onnin hengitys oo pahentunu, mutta ei oo paljoo parantunukkaa, joten käytiin eilen taas Nummelassa kunnallisella. Siellä lääkäri totes, että ei oo Onnin korvatulehus hävinny mihinkää, ei oo antibiootit siis auttanu, joten Onni sai toisen kuurin jotain toista lääkettä. Hengityksestä ei muuta sanonu, kun että iltasin voi antaa tota astmalääkettä vähän isomman annoksen jos siltä kuulostaa ja tarvittaessa voi sit tulla sinne hengittelemään spiralla, ei kuulemma tässä vaiheessa voi noin pienelle vielä paljon muuta tehä. Nyt täytyy siis vaan toivoa, että noi uudet antibiootit tehoaa ja Onni paranee. <3 Tänään on ainaki tuo hengitys ollu vähän parempi, Onni ei oo vielä kertaakaan tänään tarvinnu tota astmalääkettä, eli ehkä tää nyt tästä lähtee sit parempaan päin! :)

Onni tänään 7kk! <3Tiistai 02.06.2009 12:58

Onni on iso poika!

[Ei aihetta]Perjantai 22.05.2009 23:06

Naisen tarina:

Kun tulimme kotiini hän himmensi romanttisesti makuuhuoneen valon puolipimeäksi. Sitten hän kiusoitteli minua riisumalla vaatteeni todella hitaasti. Hän ei rynnännyt sisääni vaan käytti kauan käsiään ja suutaan tyydyttäen minut useaan kertaan. Kun hän lopulta tuli sisääni, hän työskenteli kauan ja rauhallisesti, kiusaten minua pikku tauoilla ennen kuin hänkin tuli.


Miehen tarina:

Ei olisi pitänyt vetää kaksin käsin viinaa valomerkkiin asti. En saanut sen muijan kämpässä edes valoja sammuksiin ja enkä känniltäni meinannut saada häntä edes riisutuksi. Ja sitten ei ottanut pitkään aikaan eteen, oli pakko keksiä muita juttuja ettei hän olisi huomannut noloa tilannetta. Loppujen lopuksi pääsin pukille, mutta nalli ei meinannut palaa ollenkaan, taisin jopa torkahtaa kesken aktin ennen kuin sitten loppujen lopuksi sain homman pelatuksi kotiin.