IRC-Galleria

...olin kun tulin puolenyön jälkeen kotiin. Nousin autosta, ajastin auton lämmitykseen ja kävelin kohti ulko-ovea. Läheisestä baarista juuri poistunut naishenkilö jonka ohitin metrin parin päästä sanoi:

"-Tiedätkö muuten mitä?"

ja minä kävelin kylmästi sisälle noteeraamatta lainkaan humalaisen kommenttia. Tiedän että hän sanoi sen minulle sillä muita ei ollut. Onneksi tämä oli niitä ihmisiä jotka tyytyvät kohtaloonsa eivätkä avaudu. Olisi 90% varmuudella pyytänyt kyytiä ja 10% ties mitä muuta, olinhan juuri noussut autosta. No, oli sillä sentään lapaset ja pipo. Pystyi vielä kävelemäänkin ja puhumaan, mihin minua siis edes tarvittiin? Sitä minäkin. Liike ja olemus viestivät keski-ikäisestä ihmisestä, en tosin katsonut tarkemmin. Ei silti kaduta. Jäi kuitenkin vähän paha maku suuhun, olenhan aika herkästi aina auttamassa ihmisiä. Ilmeisesti vielä vahvistunut nykyisessä palveluammatissani.
---
Katsottiin myös kelvollinen leffa ennen tätä. Luc Bessonia. "Banlieue 13" (IMDB), tai "13. District" (kannessa). Mahtavaa akrobatiaa, nopea leffa. Ei ollut mitään pahaa sanottavaa pätkästä joten sen oli oltava hyvä. Toinen miespääosista paljastui pikaisella tutkimisella yhdeksi kuudesta Parkourin keksijästä/kehittäjästä ja sen kyllä näki; temput olivat mahtavia!

Myös mukavan ajankohtainen leffa, kertoi Pariisilaisesta köyhien alueesta joka oli eristetty suurin muurein. Alue oli käytännössä anarkiassa ja itseasiassa hallitus halusi koko alueesta eroon. Alueella poltettiin myös autoja mielenosoituksena. Suuria ja ränsistyviä kerrostaloja. Kuulostaako tutulta? :)
---
Menneen viikon tapahtumat lyhyesti: Himourheilua ja töitä kunnes ryypylle. Ihan hauskaa. Päivä jumittelua, sitten taas urheilua. Välissä pari leffaa ja ropea.
---
Yliopistolle pitäisi taas jaksaa piiiiiiitkän joululoman jälkeen. Hankala kevät edessä. Karatekin pitäisi aloittaa, ihan oikea siis. Ainakin pari kertaa viikossa. Pyöränkin voisi kaivaa hangesta ja polkea vaihteeksi. Jos vain kerran viikossa ja pakon edessä ajaisi. Saa nähdä miten tuon kaiken nielee. Ja mitä sitten oksentaa pois päiväjärjestyksestään... :S
---
Np: Coldplay - Talk


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.