IRC-Galleria

TampereellaMaanantai 11.06.2007 17:51

Ensimmäinen viikko näillä kulmin meni tottakai nopeasti. Töissä viihtyy melko hyvin, kunhan vielä pääsisi sisälle itse työhön. Siihen menee varmaankin pari viikkoa. Yritys on siis Sasken nykyään.
---
Hassua miten 37,5h viikossa tekee mestariksi ohjelmoinnissa. Pari viikkoa ja alan varmasti tekemään jonkinlaista ydinsodan jälkeistä toimintaroolipeliä kännykälle, tai miksi ei pöytäkoneellekin...
---
Yksiönä toimiva kimppakämppä on yllättävän tilava. Pistettiin koneetkin verkkoon, vielä kun löytäis jonkun hyvän pelin... Antti ei pidä mistään missä minä olen hyvä (FPS & RTS lähinnä) ja itse en oikein välitä urheilupeleistä. Autoilua siis pitäisi hankkia. Koneetkin asettavat rajoituksia. Valinnanvaraa jää siis melko vähän. Ideoita?
---
Tää muutto on jotenkin vaikuttanut energiatasoihin, ei edes huvita olla tekemättä mitään! Viikonloppunakin tuli tehtyä ties mitä; ropea Awton kanssa, leffa, pe-ilta baarissa, n. 12h auton parissa (ja jopa näkyviä tuloksia), visiitti siskon luona...
---
Viikonloppuna purin Chevystä etu- ja takapuskurin irti sekä hioin, suojasin ja maalasin jarrujen näkyvät osat sekä pakoputken kiiltävän mustaksi... Lisäksi työstin etulevikkeen muottia. On se kyllä yks perkele saada miellyttäväksi uretaanilla. Kuulemma lasikuitutyöt on vielä vittumaisempia.
---
No, lisää taas kun huvittaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.