IRC-Galleria

TampereellePerjantai 11.05.2007 16:31

Jahas, luova hetki. Ja puolen vuoden aikahyppy. Tällä tahdilla saan reilun sata merkintää loppuelämäni aikana ^^. Hienoa statistiikkaa!
---
Alkuvuosi meni vähän laiskasti, ainakin koulun suhteen. En oikeastaan tiedä miksi tuli oltua pääasiassa kotosalla ja ratin takana... Vituttaa näin jälkeenpäin.
---
Pääsin Tampereen synkkiin opiskelijaghettoihin töihin. Poltettuja autoja, väkivaltaisia polkupyöräjengejä ja villejä koiralaumoja öisin. Eli Hervantaan. Vuoden pesti ohjelmistosuunnittelua, jee jee. Tauko JKL:stä tekeekin ihan gutaa. Täällä ei ole tapahtunut viimeiseen kuukauteen juurikaan mitään miellyttävää...

Pitäis muuttaa kaverin kämppään nyt aluksi. Ei vaan mahdu kamat sinne. Hirvee säätö. Sitten elokuussa otetaan kunnon kolmio. Siellä lienee myös tuparit.
---
Projekti oli suuri suksee. Saatiin jopa rahaa Tietotekniikan laitokselta kun oltiin niin hyviä.
Maaliskuussa pidettiin sitten saunailta lopetuksen kunniaksi ja se oli mukavaa se! Viina virtasi ja söin ehkä elämäni toistaiseksi parhaan illallisen. Jäi Sohvikin kakkoseksi.
---
Chevy seisoo toistaiseksi Lannenvedellä. Siitä tulee vielä nätti. Sain viimeinkin aloitettua sen laittamisen. Paljon ois vielä edessä; tummennukset loppuun, kokeilu lasikuidulla, pikkuvikojen korjaus, jne. Ja ehkä joskus vielä tehoakin lisää. Kun sais vaan jonkun hyvän vision tekemiseen, sillä pelkällä kikkailulla siitä tulee vain sillisalaattia. En tyydy keskinkertaiseen lopputulokseen... Ei vaan perhana ehdi käydä sen kimpussa tarpeeksi.
---
Näyttääkin pahimmillaan siltä etten enää aja taksia. Ainakaan hetkeen. On se niin elämänmakuista että pitää sillointällöin käydä ajamassa jokin viikonloppu :P.
---
Pitää jatkaa taas kun tulee sellanen hetki...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.