IRC-Galleria

Ai että mitä on tapahtunut? Hyvin vähän, rutiinit pyörivät. Muutamia uusia juttuja tullut kokeiltua,
kuten hiihtämistä, nyt kun sain sukset. Tosin, ne haukuttiin keskinkertaisiksi heti kättelyssä :). Helvetillinen hiki ja tuska, eli juuri sitä mitä halusinkin!
---
Pitäisi hommata passi. Voisi sitten ehkä käydä ulkomailla. Olen hieman epäluuloinen matkusteluun mutta kun uteliaisuuteni pian voittaa ennakkoluuloni niin pakkohan se on. Minulle on ehdoteltu mm. matkaa Viroon, Venäjälle ja Latviaan. Huoria ja köyhyyttä (ennakkoluulo) :D. Laadukkaita yökerhoja ja ystävällisiä ihmisiä, mitä olen oikeasti kuullut.
---
Painon putoaminen vähän huolestuttaa. Pitäisi oikeastaan saada muutamia kiloja. Harmittaa lähinnä että jos silavan mukana lähtee myös osa lihaksista :/. So FEED ME!
---
Iso läjä kasautuneita töitä odottaa tekijäänsä. Toukokuun alku takarajana, siis kuukausi. Ja tosiaan, yksi niistä on taksikurssi. Kesä menee siis todennäköisesti (taas) auton ratissa, tälläkertaa ei vaan tarvitse sotkea itseään, muuten kuin ehkä sosiaalisesti.

EDIT: Chevystä meni oikea etujarruletku. Oli jännää ajella pelkän käsijarrun voimin. Pelkäsin jo pahempaa mutta onneksi näin tälläkertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.